Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2014

Vkročili sme do druhej polovice roka 2014, a tak je načase obzrieť sa za tým, čo sa dosiaľ v profesnom živote našich lídrov udialo. Ako zvyčajne vám prinášame krátky súhrn nových a novo stabilne dosiahnutých statusov. A vítame v týchto radoch aj čerstvého nováčika!

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia II. 2013

1. miesto: Stabilný Silver Director

Dana Balážová a Miroslav Baláž

Hoci táto úspešná manželská dvojica z Bratislavy už v decembri 2013 dosiahla status Rubínového riaditeľa, čo je zatiaľ druhý najvyšší dosiahnutý status na Slovensku, za slová obdivu a uznania stojí aj ich aprílový úspech – po prvýkrát potvrdenie a obhájenie statusu Strieborného riaditeľa 3x po sebe. Za tento vynikajúci úspech si preto vyslúžili prvú priečku v našej tabuľke. K tomuto úžasnému výsledku obom blahoželáme!

2. miesto: Nový Amber Director

Jozef Zetyák

Slovenský TOP-líder Jozef Zetyák z Rožňavy dosiahol v apríli 2014 po prvýkrát nový vyšší status Jantárového riaditeľa! Znamená to v jeho štruktúre 5 pracujúcich riaditeľov a minimálny globálny objem bodov 35 tisíc. K úspechu mu srdečne gratulujeme!

3. miesto: Stabilní Leader Director

Lucie Balážová a Michael Moder

Foto: www.michaelmoder.com

Lucie aj Michael z Ostravy pôsobia pod jednotným názvom Michael Moder®. Status Vedúceho riaditeľa (Leader Directora) získali po prvýkrát už v apríli 2013. Bezprostredne trikrát po sebe ho však potvrdili až v januári 2014. Stali sa tak historicky prvými Stabilnými Leader Directormi na Slovensku a v Čechách. K tomu im srdečne blahoželáme a prajeme naďalej veľa úspechov!

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia II. 2013

4. miesto: Nový Group Director

Dana Bátorová

V máji 2014 získala Dana Bátorová z Prievidze status Skupinového riaditeľa. Hneď o mesiac na to ho opäť potvrdila, a tak je na najlepšej ceste objaviť sa v našich tabuľkách aj o ďalší polrok ako stabilný statusový riaditeľ. V tom jej držíme palce a k doterajším úspechom jej srdečne blahoželáme!

Prehľad statusových riaditeľov za rok 2014

V tejto prehľadnej tabuľke prinášame zoznam všetkých statusových riaditeľov a ich dosiahnutých statusov v priebehu prvých šiestich mesiacov roka 2014. Všetkým spomenutým úprimne blahoželáme a prajeme veľa úspechov aj naďalej! Tabuľku zväčšíte kliknutím na obrázok.

Legenda: 5 – Group Director, 6 – Leader Director, 7 – Master Director, 8 – Amber Director, 9 – Silver Director, 10 – Ruby Director, 11 – Gold Director, červená – po prvý krát dosiahnutý status

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *