Seminár s Dr. Nonou bude v októbri!

Tri roky po tom, čo Dr. Nona s manželom Moshe Shneersonom naposledy navštívili Slovensko, sú tu opäť a tentoraz majú namierené priamo do metropoly východu. V októbri 2014 povedú v Košiciach osobne seminár zameraný na produkciu, zdravie a podnikanie v spoločnosti Dr. Nona international Ltd.. Zúčastniž sa ho môže každý zaregistrovaný klient.  Pre viac informácií čítajte ďalej…

Prečítajte si aj: Dr. Nona Kuchina na Slovensku: Zdravie je disciplína!

Seminár sa uskutoční 18. októbra 2014 v Aule Maxima Technickej univerzity v Košiciach. Program je rozdelený na dve časti – Prezentáciu o produktoch povedie Dr. Nona Kuchina, obchodné a marketingové školenie prezident spoločnosti Moshe Shneerson.

Podmienky účasti:

Vstupenku na seminár v hodnote 5 € si môže zakúpiť každý registrovaný Zákazník/Distribútor, ktorý počas mesiacov júl, august, september 2014 získa v každom mesiaci aspoň 100 osobných bodov (PVU) alebo v priebehu jedného z týchto mesiacov 250 osobných bodov (PVU). Podmienku je možné splniť aj transferom od sponzora.

Predaj vstupeniek bude zahájený od 15. septembra 2014 až do vypredania. Počet miest je obmedzený. Rezerváciu vstupeniek, prípadne ďalšie informácie získate od členov Rady riaditeľov Dr. Nona Slovensko.

Ilustračné foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *