Medzinárodná škola Dr. Nona v Moskve priniesla samé novinky

Už dlhšie obdobie prechádza spoločnosť Dr. Nona veľkými pozitívnymi zmenami, ktoré sa postupne naplno zavádzajú do praxe. Množstvo z nich bolo odhalených práve počas Medzinárodného štvordňového seminára spoločnosti Dr. Nona International Ltd. (06.01. 2015 – 10. 01. 2015) organizovanom pod patronátom Prezident Directora Vladimira Geršanova. Za Slovensko a Česko sa ňom zúčastnil Gold Director & Senator Jozef Fila.

Jozef Fila na fotografii s Gold Directorom & Senatorom Pawelom Samarec z Poľska.

Stretnúť na tomto významnom školení môžete všetkých svetových lídrov spoločnosti, Senátorov, vedenie firmy a predovšetkým členov rodiny zakladateľov spoločnosti Dr. Nona – riaditeľku pre Ameriku Fionu Kuchinu, generálnu riaditeľku Ruth Shneerson, prezidenta spoločnosti Michaela Shneersona a srdce firmy Dr. Nonu Kuchinu.

Zľava: Dr. nona Kuchina, Fiona Kuchina a Ruth Shneerson. Hore: prezident Michael Shneerson.

Viac informácií zo školenia sa dočítate na blogu v článku: Medzinárodná vianočná škola Dr. Nona | Moskva 2015

Novinky v spoločnosti:

Veľký redizajn a modernizáciu spoločnosti Dr. Nona international Ltd. badať na každom rohu. Všimnúť si ho môžete na vynovenom oficiálnom webe spoločnosti www.drnona.com, na nových obaloch krémov a parfémov, o ktorých sme písali aj v aktuálnom vydaní Magaseenu a tiež na vynovených Halo produktoch, ktorých prvé zábery nám zaslal Jozef Fila zo školenia v Moskve.

Viac informácií zo školenia sa dočítate na blogu v článku: Medzinárodná vianočná škola Dr. Nona | Moskva 2015

Spoločným znakom toho všetkého je inovovaná patentovaná formula Halo Komplexu, ktorú nám doktorka Nona Kuchina predstavila aj naživo počas svojej návštevy Slovenska. Trochu viac je objasnená v tomto videu:

Dr. Nona International Ltd. video:

Najnovšie promo video z dielne spoločnosti Dr. Nona International Ltd..

Súvisiace články a odkazy:

Foto: archív Jozefa Filu

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *