Zubná pasta Shenseen Plus vo výhodnejšom rodinnom balení

Spoločnosť Dr. Nona nás počas týchto dní prekvapila príjemnou nečakanou novinkou – Zubná pasta Shenseen Plus má odteraz ešte výhodnejšie 100 ml balenie. Oproti tej pôvodnej svoj obsah zdvojnásobila, zatiaľ čo cena zostala takmer nezmenená. V predaji je vo všetkých distribučných centrách Dr. Nona len za 12 bodov.

Zubná pasta Shenseen Plus spĺňa vysokú náročnosť prírodnej pasty na čistenie zubov a ústnej dutiny a príjemná ovocná chuť bude chutiť aj tým najmenším. Má antiseptické, antibakteriálne, protizápalové a hojace účinky. Odstraňuje a zabraňuje krvácaniu ďasien, pretože spevňuje steny kapilár (znižuje ich lámavosť a náchylnosť k ochoreniam). Shenseen Plus stimuluje procesy obnovovania a hojenia ďasien, napomáha vstrebávaniu minerálnych látok do zubných tkanív, bieli zubnú sklovinu, znižuje citlivosť zubov a ďasien, chráni proti paradentóze a zubnému kazu.

Pri vývoji novej zubnej pasty Shenseen Plus vložila spoločnosť Dr. Nona International Ltd. svoju dôveru do rúk najnovším vedeckým výskumom. Vedúce zdravotné strediská zistili, že brusnice pomáhajú odstraňovať zubný povlak. Ten vzniká z lepkavých kusov potravín, slín a kyselín, ktoré obsahujú baktérie a ktoré napokon dráždia ďasná. Brusnice obsahujú kompletnú sadu prírodných kyselín, ktoré dokážu ničiť tieto baktérie, a tak čistiť zuby. Vyvarovať sa je potrebné nadmernému užívaniu alkoholu a veľkého množstva potravín, ktoré obsahujú sacharidy, pretože väčšina z nich obsahuje cukor, ktorý je hlavnou príčinou zubného kazu.

Vedci tiež dokázali, že je brusnicový džús pomáha zabraňovať vzniku zubnému kazu a zbavuje aj škodlivých mikróbov ako napríklad Helicobacter Pylori. Liečivé vlastnosti brusníc boli známe už od staroveku. Brusnice sú silným antioxidantom a sú bohaté na výskyt vitamínu C. Jedinečné vlastnosti brusníc v boji proti škodlivým baktériám v ústach dlho chránili severské národy v boji proti skorbutu, zubnému kazu a ochoreniu ďasien.

Kombinácia HaloKomplexu, brusníc a zeleného čaju má tiež silný vplyv na rýchlu mieru hojenia v ústnej dutine.

Použitie Zubnej pasty Shenseen Plus:

  • potláča a predchádza krvácaniu ďasien
  • pomáha pri problémoch ďasien
  • bieli zuby
  • znižuje precitlivelosť ďasien a zubov
  • chráni pred zubným kazom a zubným kameňom
  • napomáha vstrebávaniu minerálnych látok cez tkanivo
  • na bolestivé kĺby (natrieť jemnú vrstvu)
  • na problematickú pleť

Aplikácia: Po každom jedle alebo najmenej 2x denne dôkladne umývať zuby po dobu 2 minút.

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *