Halo Dakseen a Halo Pulmoseen už na európskom trhu!

Od pondelka 16. marca 2015 sú po celej Európe v predaji prvé lastovičky z celej škály vynovených Halo produktov Dr. Nona, ktorých príchod avizovala aj samotná doktorka Nona Kuchina počas svojej návštevy Slovenska v októbri 2014.

Ide o Halo Dakseen – už niekoľko mesiacov nedostupné nutričné energy tyčinky a Halo Pulmoseen – doplnok výživy určený predovšetkým na podporu práce pľúc, ktorý sa tentoraz predstavil v ešte účinnejšej podobe.

 

Halo Dakseen

Halo Dakseen s vylepšenou formulou sú nutričné tyčinky, ktoré obsahujú vysoké množstvo vitamínov a minerálov a pôsobia ako silný antioxidant. Vďaka obsahu Halo komplexu regenerujú bunky organizmu a prispievajú k udržaniu zdravia a vitality celej rodiny.

Halo Pulmoseen

Halo Pulmoseen sa užíva pri ochoreniach pľúc rôzneho pôvodu, vrátane prieduškovej astmy. Ďalej pri ochoreniach spôsobených účinkom voľných radikálov, ako aj pri dýchacích ťažkostiach. Stimuluje imunitný systém. Odporúča sa užívať hlavne v zime a pri prudkých klimatických zmenách, kedy je organizmus menej odolný.

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *