Zvýhodnený rýchly štart pre nových Konzultantov

AKTUALIZÁCIA ZO DŇA 04. AUGUSTA 2015: AKCIA JE PREDĹŽENÁ DO KONCA ROKA 2015!

Skvelú promoakciu na leto pripravila spoločnosť Dr. Nona International Ltd. pre nových konzultantov. Vďaka tejto špeciálnej ponuke získajú za 400-bodový nákup aj status Manažér a zľavu 33% na všetky ďalšie nákupy! Sponzor následne získa mimoriadny bonus až do výšky 80€!

1. Zvýhodnený rýchly štart Konzultanta na pozíciu Manažéra

Spoločnosť Dr. Nona International Ltd. ponúka novým konzultantom (osobám ešte nezaregistrovaným) v období od 22. 06 do 30. 12. 2015 možnosť získať status Manažér (zľava 33%) jednorazovým nákupom v hodnote len 400 bodov, výberom jedného z ponúkaných troch balíčkov – pre krásu, pre hygienu a pre zdravie, ktoré osobne zostavila Dr. Nona Kuchina.

Pri takto uskutočnenom jednorázovom vstupnom nákupe pripíše spoločnosť Dr. Nona na konto nového konzultanta ďalších 300 bodov ako darček, ten dosiahne status Manažér a ďalšie jeho nákupy budú už so zľavou 33%. (Zľava Konzultanta je 20% – pozn. red.) Akcia platí do konca roka 2015!

Sponzor, ktorý týmto spôsobom zaregistruje do svojej prvej línie nového konzultanta získa od spoločnosti špeciálnu finančnú odmenu:

  • sponzor so statusom Konzultant získa 80€
  • sponzor so statusom Manažér získa 65€
  • sponzor so statusom Riaditeľ získa 50€

2.  Výhodný vstup pre nových konzultantov s bonusovými bodmi

Druhou možnosťou pre nových konzultantov (osoby ešte nezaregistrované) je v období od 22. 06 do 30. 12. 2015 nakúpiť jednorázovo v hodnote za 200 bodov, výberom jedného z ponúkaných troch zvýhodnených balíčkov a spoločnosť Dr. Nona pripíše na konto nového konzultanta ďalších 100 bodov ako darček! Akcia platí do konca roka 2015!

Sponzor, ktorý týmto spôsobom zaregistruje do svojej prvej línie nového konzultanta získa od spoločnosti špeciálnu finančnú odmenu:

  • sponzor so statusom Konzultant získa 35€
  • sponzor so statusom Manažér získa 30€
  • sponzor so statusom Riaditeľ získa 25€

Ilustračné foto: www.communicaid.com

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *