Komu poputoval šek na 12 500€?

Ešte nie sme ani v prvej polovici roka 2016 a zástupcovia spoločnosti Dr. Nona už dosiaľ rozdali šeky v celkovej hodnote 25 tisíc eur. Niečo nám vraví, že to však ešte určite neboli posledné. Kto ich získal a ako je to možné?

Odpoveď je jednoznačná – dlhodobé motivačné programy spoločnosti Dr. Nona! Kde inde si môžete len tak po niekoľkých rokoch cieľavedomej a dobre platenej práce odniesť domov ešte aj bonus v podobe niekoľko tisícovej odmeny?

Komu vlastne poputoval šek na 12 500€?

Hneď začiatkom roka 2016 si svoj šek na 12 500€ odniesli zo Slávnostného vyhodnotenia roka manželia Dana a Miroslav Balážoví z Bratislavy (Ruby Directori) za Program Bývanie.

Iba pár mesiacov po nich ich taktiež za Program Bývanie v apríli 2016 nasledovala Leader Directorka Kvetoslava Predmerská z Bratislavy, ktorá si svoj šek na 12 500€ prevzala na Líderskom seminári v Starej Lesnej.

V minulosti sa Program Bývanie podarilo dosiaľ splniť iba dvom Slovákom. Gold Directori Jozefovi Filovi z Košíc v máji 2014 a Sonje Mikolajovej z Popradu v roku 2012.

 

Od januára 2016 motivačný PROGRAM AUTO

K začiatku roka 2016 sa v marketingovom pláne spoločnosti Dr. Nona udialo viacero pozitívnych prispôsobení a zjednodušení. Jedným z nich je aj úprava dlhodobých motivačných programov pre budovateľov siete – Bývanie a Auto. Pôvodný program Bývanie bol zrušený a naplno bol nahradený poupraveným a menej prísnym Programom Auto.

Foto: Lucia Králová

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *