Dr. Nona Kuchina predstavuje Halo produkciu [RUS]

Halo Komplex

Halo-komplex vytvorený na základe originálnych technologických riešení spája cenné fytoterapeutické vlastnosti ekologicky čistých rastlinných prípravkov, aromatických esencií a olejov vyrobených vo Francúzsku a Švajčiarsku a predností minerálov Mŕtveho mora. Pritom PH Halo-komplexu sa približuje ukazovateľom normálnej pokožky (5,5 – 6) a preparáty vyrobené na jeho základe sa dobre vstrebávajú. Zachovaním vynikajúcich kozmetických a terapeutických vlastností zložiek nielen blahodarne pôsobí lokálne, ale tiež napomáha regenerácii celého organizmu. Kozmetické prostriedky Dr. Nona posilňujú mikrocirkuláciu krvi a lymfy. Majú protialergické, baktériostatické a protimykotické vlastnosti. Pretože sú prírodnými antioxidantmi, potláčajú voľno-radikálové reakcie okysličovania, vrátane procesov peroxidového okysličovania lipidov bunkových membrán, zvyšujú tonus imunitného a endokrinného systému, mobilizujú vnútorné rezervy organizmu.


Halo Dynamický krém

Dynamický hydratačný krém hydratuje a omladzuje pokožku. Je to Kráľ krémov, ktorý vyživuje zrelú pleť a spomaľuje procesy starnutia v každom veku. Cez pokožku priaznivo pôsobí na imunitný systém. Špeciálnou vlastnosťou tohto krému je jeho schopnosť posilňovať telo pri veľkej únave alebo celkovom oslabení, dodáva energiu a zvyšuje tonus organizmu. Stimuluje látkovú výmenu pokožky, pomáha zachovať zdravú, pevnú a elastickú kožu, upokojuje podráždenú pokožku a priaznivo ovplyvňuje emocionálny stav.


Halo Goldseen

Goldseen je jedinečným produktom, ktorý vďaka HaloKomplexu (ktorého súčasťou je aj Archebaktéria – materská bunka) a koenzýmu „Ultra-some Q10“ (je 5 krát efektívnejší ako bežný Q10) nemá vo svete obdobu. Vzhľadom k svojmu zloženiu sa radí medzi najlepšie prírodné profylaktické prostriedky pri mnohých problémoch, najmä srdcovo-cievnych. Vlastnosti koenzýmu Q10 sú dlhodobo známe a naďalej sú objavované jeho ďalšie pozitívne vplyvy na ľudský organizmus.


Halo Balzam na oči

Balzam na očné vrásky je schopný eliminovať nepríjemné pocity v očiach po bezsennej noci a dlhej práci s počítačom a odstrániť tmavé kruhy pod očami. Ak sú oči zrkadlom do duše, potom jemnú a citlivú pleť pod očami môžeme nazvať zrkadlom stavu nášho organizmu. Tmavé kruhy pod očami sa neobjavujú bez dôvodu. Sú následkom únavy, napätia, bolesti, stresu a depresie. Balzam na očné vrásky tiež vyživuje pokožku okolo očí a obnovuje pružnosť, znižuje únavu a začervenanie očí a ich slzenie, znižuje tvorbu vrások a pomáha pri problémoch s prostatou a hemeroidoch.


Halo Imunseen

Halo Imunseen je jedinečná kombinácia Halo Komplexu na báze minerálov z Mŕtveho mora a výťažku z Archebaktérie, s extraktom z plodov bazy čiernej, zinku a vitamínu C. Má široké spektrum pozitívnych účinkov, predovšetkým pri problémoch dýchacieho, nervového a hormonálneho systému. Halo Imunseen podporuje obranyschopnosť organizmu, pomáha pri nachladnutí, viróze a obličkových ťažkostiach, podporuje hormonálny systém a zvyšuje sexuálnu túžbu u mužov i žien, pomáha pri problémoch s trávením, vyrovnáva hladinu glukózy v krvi, vyživuje vlasy, pokožku a nechty, napomáha hojeniu drobných poranení na pokožke, pomáha zlepšovať pamäť, stabilizuje nervový systém, pomáha pri emocionálnom vypätí a strese.


Halo Kvartet solí do kúpeľa

Kúpeľové soli Mŕtveho mora Dr. Nona sú unikátna možnosť ako využiť kúzlo ponorenia sa do liečivej vody Mŕtveho mora vo vlastnej vani! Kúpele v soliach poskytujú uvoľnenie pri fyzickom a psychickom vyčerpaní, regenerujú životné sily, tonizujú organizmus. Ponúkame štyri druhy solí v jednom balení. Všetky obsahujú rovnakú sadu unikátnych solí Mŕtveho mora, ale navzájom sa líšia aromaterapeutickými prísadami – esenciami olejov z eukalyptu, rozmarínu, tymianu, levandule, harmančeka, ylang-ylangu, patchouli a anízu. Upokojujú, vyvolávajú pocit relaxácie a vnútorného pokoja, napomáhajú regenerácii organizmu v priebehu rekonvalescencie, tonizujú organizmus a upravujú prekrvenie pokožky a zvyšujú sexuálnu túžbu.


Halo Ravseen

Ravseen má blahodarné účinky na imunitný systém. Stimuluje ochranné funkcie organizmu a zvyšuje jeho odolnosť. Znižuje hladinu tukov a cholesterolu, napomáha tak zníženiu váhy. Je to vysoko účinný antioxidant.


Halo Telové mlieko Solaris

Telové mlieko Solaris má široké spektrum účinkov v každodennej starostlivosti o pokožku. Regeneruje a napomáha obnove pokožky a chráni ju pred negatívnymi vplyvmi súčasného životného prostredia. Nebezpečné ultrafialové lúče, zvýšená rádioaktivita, znečistená voda, pôda a zlé stravovacie návyky spôsobili vysoký nárast rakovinových ochorení. Prvý, kto trpí týmito nepríjemnými faktormi, je naša pokožka! Je dôležité o ňu dbať a ošetrovať ju tými najlepšími prostriedkami, aby vydržala zdravá čo najdlhšie. telové mlieko Solaris pôsobí ako prevencia pokožky pred popáleninami spôsobenými rôznymi typmi ožiarenia, upokojuje podráždenú kožu po opaľovaní na slnku alebo v soláriu, napomáha rekonvalescencii pri omrzlinách a popáleninách, znižuje výskyt pigmentových škvŕn a začervenanie , upokojuje pokožku po holení alebo pri inom drobnom poranení.


Halo Gonseen

Čaj Halo Gonseen slúži k očiste organizmu, zaťažovaného nevhodnou stravou, stresom a znečisteným ovzduším. Tento zázračný bylinkový čaj má silný pozitívny vplyv na tráviaci, dýchací, imunitný i nervový systém. Má blahodarné účinky pri všetkých druhoch oslabenia organizmu, podporuje proces regenerácie a zvyšuje odolnosť. Halo Gonseen má antioxidačné a revitalizačné účinky, upokojuje pri strese a nervovom vypätí, odstraňuje toxíny a škodlivé látky z tela, podporuje stimuláciu imunitného systému a posilňuje organizmus pri vírusových ochoreniach a infekciách.


Halo Lovseen

Lovseen pomáha v období zvýšenej fyzickej a psychickej námahy a dobíjania síl. Je vhodný predovšetkým pri štúdiu a práci, ktorá vyžaduje zvýšenú koncentráciu. Kombinácia účinných zložiek priaznivo pôsobí pri zníženej potencii a frigidite, ktorých príčinou je únava a vyčerpanie organizmu. Lovseen taktiež pomáha zmierniť depresie a stavy melanchólie.


Halo Fáza 3

Fáza-3 je vynikajúci prírodný prostriedok pre harmonizáciu hormonálneho systému a normalizáciu funkcií štítnej žľazy. Vyživuje vlasy dôležitými minerálnymi látkami a vďaka obsahu aminokyselín prispieva k posilneniu vlasových folikul a tým aj rastu vlasov.


Halo Okseen

Okseen je veľmi účinný antioxidant. Bráni organizmus proti škodlivým vplyvom znečisteného prostredia, stresu a nezdravého stravovania. Odbúrava voľné radikály – škodlivé prvky, ktoré napádajú bunkové tkanivo. Stimuluje imunitný systém a tým napomáha organizmu vyrovnať sa s rôznymi druhmi vírových ochorení a infekcií.

Zdroj: YouTube kanál DrNonaVideo

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *