Ako na chrípku a zápaly dýchacích ciest

Je obdobie viróz, chrípok a zápalov dýchacích ciest a ja od vás dostávam množstvo mailov, správ a telefonátov s otázkami, ako možno čo najúčinnejšie zatočiť s týmito problémami u malých aj veľkých za pomoci produktov Dr. Nona. A tu je odpoveď..

  • vysokú dávku protizápalového selénu zabezpečí Okseen v dávkovaní 3-3-3 (deti od 6 rokov 2-2-2, do 6 rokov 1-1-1 a u batoliat jednu tobolku rozobrať a vysypať polovičku až celú do pusinky)
  • Pulmoseen 1-1-1, deti v dávkovaní 1-0-0
  • čaj Gonseen – dve vrecúška na pol litra vody ráno a popoludní luhovať 20 minút a následne vypiť na lačno, deťom stačí jedno vrecúško na 3 dcl vody
  • Soli Dr. Nona z Mŕtveho mora – intenzívne kloktať roztok z 1 čajovej lyžičky soli na 2 dcl vody každých 5 minút počas celej prvej hodiny, a potom každú pol hodinu v priebehu celého dňa (malým deťom vyčistiť zúbky koncentrovaným roztokom soli). Soli sú veľmi dôležité, pretože nimi pomocou kloktania doslovne vytiahnete zápal a bacily z oblasti ústnej dutiny. Prehĺtaním najmä u detí nevrátime problém späť do tela.
  • tyčinka Dakseen – 1 tyčinka ráno a 1 tyčinka popoludní zapiť 0,5 l vody, deťom stačí štvrtinka dvakrát denne)
  • sóda bikarbóna – 1/4 čajovej lyžičky na 2 dcl teplej vody rozpustiť a vypiť na lačno. Toto je potrebné opakovať každé 2 hodiny počas celého prvého dňa. Druhý deň vypijeme takýto pohár 5 x počas dňa a od tretieho dňa už iba trikrát denne (ráno, na obed a večer) až do vymiznutia príznakov ochorenia. Sóda bikarbóna je veľmi dôležitá na udržanie zásaditej PH. Je nášmu telu prirodzená. Vyrábame si ju v obličkách, žalúdku a slinivke brušnej. Pomáha produkcii Dr. Nona naplno odovzdávať organizmu svoju silu bez toho, aby ho zdržovalo upravovanie PH v tele a tým mu odoberalo časť jeho regeneračných schopností.
  • u nášho synčeka sa nám osvedčilo počas nočného kašľania mať pri posteli pripravený štamperlík vody so štipkou sódy bikarbóny (na konček noža) a po každom zakašľaní si mu dať trošku odchlipnúť a zjesť kúsok Dynamického krému

Želám Vám veľa zdravia a pohody! 
– Jozef Fila


Recept na liečbu zápalu priedušiek alebo pľúc od pani Anny

  • potrebujeme: cibuľu, hrudkovitý tvaroh, husaciu masť (pre malé detičky, pretože je slabšia, pre dospelých môže byť aj kačacia), mastný papier, cibuľu, ľanovú handričku (prípadne bavlnenú), igelit a uteráčik.
Cibuľu pokrájame na kolieska, dáme do vody na 2-3 minúty podusiť. Zoberieme 1 plnú polievkovú lyžicu tvarohu, ktorú zmiešame s udusenou cibuľou a túto zmes nanesieme na bavlnené handričky.
Na mastný papier nanesieme masť a priložíme na hrudník. Na to priložíme handričku so smesou tvarohu a cibule, obalíme igelitom a zabalíme do  uteráka. Necháme v pokoji pôsobiť 20 minút. Takéto zábaly striedame v priebehu 24-hodín každú hodinu.

Recept proti kašlu od pána Attilu:

  • : potrebujeme2 zrelé banány s tmavými bodkami, 400 ml vriacej vody a 2 PL medu.
Banány popučíme drevenou lyžicou. Pridáme vriacu vodu a dobre premiešame. Necháme odstáť 30 minút pod pokrývkou. Po vychladnutí primiešame med. Uchovávame tov chladničke a konzumujeme  4-krát denne po 100 ml.


Dôležitý je ale najmä odpočinok a pitný režim! Odporúčame popíjať aj horké bylinné čaje(Zemežlč, Horec, Palina pravá), pretože je potrebné alkalizovať vnútorné prostredie. Počas dňa vypite minimálne 3 dcl čerstvej mrkvovej šťavy a jeden smoothies (400ml)  so zelenými vňaťami a listami (ako napríklad kel, petržlenová vňať, pŕhľava, púpavové listy, malinové listy, šalát a rôzne). Viac odporúčaní k úprave životosprávy nájdete TU.

Pre bližšie informácie o produktoch Dr. Nona alebo presné nastavanie vášho regeneračného programu kontaktujte svojho sponzora alebo najbližšieho nezávislého distribútora Dr. Nona.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *