Produkcia Dr. Nona: Detská rada

Poslednou a najväčšou novinkou tohto leta je u nás dlhoočakávaná detská rada Dr. Nona. Pozostáva z troch hypoalergénnych a pre deti dokonale bezpečných produktov.

Celá detská rada prešla prísnymi dermatologickými testami a je optimálne vytvorená pre jemnú detskú pokožku. Vyživuje bunečné štruktúry, udržiava stabilnú úroveň vlhkosti v bunkách, reguluje procesy látkovej výmeny, stimuluje funkciu imunoregulátorov a aktívne regeneruje pokožku.


Sada obsahuje:

  • detský čistiaci gél
  • detský šampón
  • detský krém proti zapareninám

Detský čistiaci gél je ideálny pre každodennú hygienu detí. Oleje a výťažky z ovsa a bavlny vyživujú citlivú detskú pokožku, jemne čistia a chránia pokožku pred vysúšaním. Vďaka obsahu inovatívnych rastlinných výťažkov vyživuje a šetrne čistí citlivú pokožku dieťatka.

Detský šampón je ideálny pre každodenné umývanie krehkých detských vláskov. Ľahko sa oplachuje a po jeho použití sa vlasy ľahko rozčesávajú. Regeneruje citlivú vlasovú pokožku a dodáva jej jemnú, čistú vôňu. Pri styku s očami neštípe. čistí a regeneruje jemné vlásky dieťatka počas kúpeľa. Zanecháva sviežu arómu a pocit hebkosti na dlho.

Detský krém proti zapareninám je prevratný výrobok spoločnosti Dr. Nona v starostlivosti o detskú pokožku. Zanecháva na nej ochranný film a zabraňuje podráždeniu. Tento hypoalergénny krém sa ľahko nanáša a na pokožke vášho dieťatka pôsobí protizápalovo. Je špeciálne určený na začervenanú, podráždenú a zaparenú pokožku detí. Upokojuje a regeneruje pokožku, chráni ju pred podráždením a udržuje vlhkosť v kožných bunkách.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

 

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *