Produkcia Dr. Nona: Luxusná sada krémov Kleopatra – Eternal beauty

Kleopatra – Eternal beauty je luxusná sada starostlivosti o pleť s liftingovým a omladzujúcim efektom pre krásnu, žiarivú a nestarnúcu pokožku tváre a dekoltu!


Táto sada obsahuje:

  • rozjasňujúci pleťový krém (50 ml)
  • intenzívny očný krém (30 ml)
  • intenzívne lifitngové sérum (20 ml)

Rozjasňujúci pleťový krém zosvetľuje tón pleti, hydratuje a rozjasňuje. Vďaka svojmu vyváženému zloženiu pomáha redukovať pigmentové škvrny a vyrovnáva tón pleti tváre a dekoltu. Pri pravidelnom používaní krému bude Vaša pleť mladistvá, svieža a rozžiarená.

Intenzívny očný krém obsahuje vzácne aktívne zložky, ktoré upokojujú a vyživujú jemnú pleť očného okolia. Krém hydratuje a osviežuje, pomáha odstrániť tmavé kruhy pod očami a redukuje vrásky okolo očí.

Intenzívne liftingové súrum s liftingovým efektom. Navracia pleti mladistvý vzhľad už po niekoľkých aplikáciách. Ihneď po nanesení pleť vyhladí a rozžiari. Sérum pôsobí na vrchné vrstvy pleti, napomáha regenerácii pleťových buniek a vyrovnáva tón pleti.

Kto bola Kleopatra?

Kleopatra bola poslednou panovníčkou Egyptu z dynastie Ptolemaiovcov a jedna z prvých femmes fatale, ktorá sa stala legendou, ktorá prežila tisícročia! Málokto vie, že Kleopatra si so sebou na každú cestu brala 500 kôz a v ich mlieku a mede sa denne kúpala. To jej malo udržať a zachovať mladosť a krásu. Bola tiež autorkou jednej z prvých kozmetických kníh. Jej recepty na krásu, napísané na papyruse, sa zachovali až dodnes.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *