Zväčšené nosné mandle

Dvanásťročný chlapec trpel na zväčšenú nosnú mandlu a hrozilo mu vybratie, pretože mu bránila v dýchaní. Nastavili sme mu program za pomoci produktov Dr. Nona.

Z produkcie Dr. Nona sme odporučili Ravseen, Reumoseen, čaj Gonseen, inhalovať Kvartet solí, Dynamický krém vtierať do nosa a kvapkať Ústnu vodu. Odporučili sme vylúčiť kravské mlieko, sladkosti, bielu múku, cukor a soľ. Viac o všeobecnej úprave stravy sa dočítate TU.

Toto je už reakcia mamičky po mesiaci regenerácie:

„Nona robí zázraky! Veľké ďakujem zas a znova za úžasnú produkciu a ľuďom, ktorí odborne poradia a pomôžu aj o pol noci. My sme sa vyhli operácii nosnej mandle. Nepomohli kortikoidy, antibiotiká, kvapky do nosa, ani po mesiaci liečby. Lekárka povedala, že operácia je nutná.

Nasadili sme produkciu Dr. Nona na vnútorné užívanie, inhalovanie, potieranie. Mali sme ešte chvíľu čas. O mesiac, sme boli objednaní do nemocnice na predoperačnú konzultáciu. Lekárka sa po prehliadke spýtala na čo sme vlastne prišli. Dieťa je úplne zdravé.

Žiadna mamička nechce vidieť, ako jej dieťa odvážajú na operačnú sálu. Nám sa podarilo tomuto vyhnúť vďaka None, vďaka Vám aj nám!“

– Mária Uríková

Ilustračný obrázok: internet

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *