Nová slnečná rada Skin Halo Protection s SPF 30+

Predstavujeme vám novú produktovú radu Dr. Nona dostupnú pre členov Dr. Nona Loyalty & Rewards Club. Ide o kozmetickú radu určenú na denné a nočné použitie s obsahom obsahom ochranného faktora 30+.

Vďaka unikátnemu zloženiu skvele vyživujú a zvlhčujú pokožku tváre a tela. Majú veľmi silný antioxidačný účinok a obmedzujú škodlivý vpliv voľných radikálov. Stimulujú zdravé fyziologické procesy a zvyšujú odolnosť pokožky. Podporujú mikrocirkuláciu a metabolizmus v kožných bunkách. Tonizujú, ukľudňujú podráždenú pokožku a chránia ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

V ponuke sú:

  • Denné telové mlieko SHP-Skin Halo Protection, 150ml (38 bodov)
  • Denný krém na pleť, 50ml (40 bodov)
  • Nočný telový krém SHP-Skin Halo Protection, 150ml (35 bodov)
  • Nočný pleťový krém, 50ml (35 bodov)


Hlavnou úlohou Denného mlieka a Denného krému na pleť SHP je ochrana pokožky pred agresívnymi faktormi vonkajšieho prostredia. Naviac Denný krém na pleť SHP obsahuje ochranný faktor SPF30+, ktorý pleť chráni pred škodlivými slnečnými UVA a UVB lúčmi. Má taktiež efekt BB krému, to znamená, že je ochranným krémom a zároveň má dekoratívne vlastnosti – hydratuje pleť, zjednocuje jej farbu a pleť po aplikácií pôsobí mladistvo a žiarivo.

Nočný telový a Nočný pleťový krém SHP sú unikátne kozmetické produkty k pravidelnému použitiu. Vďaka aktívnym zložkám majú ukľudňujúce a relaxačné účinky na pleť. Stimulujú produkciu kolagénu a obnovujú elasticitu pleti. Regenerujú, hydratujú a dodávajú pleti jemnosť a vitalitu. Počas noci vyživujú pleť dôležitými látkami, takže na druhý deň je pleť oddýchnutá a svieža


Základné aktívne látky:

Archebaktéria a riasa Dunaliella – patrí k vysoko koncentrovaným zdrojom doležitých vitamínov, aminokyselín, minerálov a živín a pôsobí ako silný antioxidant. Chráni pred škodlivým vplyvom voľných radikálov a zvyšuje obranyschopnosť organizmu.

Extrakt z astragalu (kozinec) – bylinka v Číne nazývaná tiež ako „žltý vodca”. Veľmi cenná už v starovekej čínskej medicíne. Má silné regeneračné účinky a je to vynikajúci adaptogen, t.j. zvyšuje odolnosťorganizmuadodávasilu. Napomáhahojeniurán, používa sa pre urýchlenie rekonvalescence po ťažkom zranení alebo chemoterapii. Upravuje krvný tlak a posilňuje nervový systém.

Olej z jojoby – vzácný olej s vysokou koncentráciou vitamínu E, prispieva k ochrane kožných buniek, pomáha pri hojení rán, jaziev a iných kožných problémov. Pokožku vyživuje a hydratuje.

Olej zo semienok granátového jablka – luxusný olej so skvelými regeneračnými vlastnosťami. Je ideálny predovšetkým pre starnúcu, unavenú, popraskanú a inak poškodenú pleť. Obnovuje elasticitu a podporuje prirodzenú hydratáciu pokožky.

Všetky tieto aktívne látky chránia pokožku pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a regenerujú ju na báze DNA.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *