Chcem byť zdravý a nezávislý!

To, že ste sa sa preklikali až sem, znamená, že už viac nechcete byť šedým priemerom. Prvý krok na vašej novej ceste za zdravím a nezávislosťou máte za sebou. Stačí už len, aby ste nám napísali váš email a telefónne číslo a my vás budeme nezáväzne kontaktovať. Než tak ale urobíte, venujte ešte pár minút nasledujúcim riadkom.

Vítame Vás vo svete sieťového marketingu! Privítajte túto jedinečnú možnosť a obohaťte svoj život. sú pred Vami úžasné možnosti – VAŠE VLASTNÉ PODNIKANIE!

Každý človek má svoje tajné priania a túžby, ktoré ho motivujú v jeho činnosti a inšpirujú k práci. ideálna je taká, kde môžete realizovať svoje vlastné plány a sny, nie niekoho iného. Nie je preto potrebné byť veľkým podnikateľom alebo expertom vo všemožných oblastiach. Nie je tu nijaké riziko strát, pretože marketingová príručka vám krok za krokom ukáže, ako využiť všetky možnosti a výhody spolupráce so spoločnosťou Dr. Nona. Ponúkame Vám konkrétny premyslený plán činnosti, ktorý Vám umožní dosiahnuť finančnú stabilitu a osobnú spokojnosť. Držíme v rukách jedinečný produkt, dodávajúci energiu a vitalitu, ktoré sú potrebné na realizáciu vašich vytýčených cieľov. Pridajte sa k nám a využite možnosti tohto jedinečného marketingového systému, ktorý už úspešne využívajú tisíce ľudí po celom svete!

Aké sú výhody podnikania s nami?

  • jedinečný produkt – produkcia Dr. Nona v sebe spája blahodárne účinky Mŕtveho mora a silu halo komplexu
  • jedinečná technológia – produkcia Dr. Nona je držiteľom medzinárodných certifikátov GMP a ISO
  • jedinečný marketing – dosiahnutú zľavu ani sieť klientov nestrácate, nie je potrebné sa každý mesiac znova kvalifikovať. S nami máte neobmedzené možnosti zárobku.
  • jedinečný mentor – Vašim sponzorom, teamleaderom a mentorom sa stane Jozef Fila, Gold Director a Senátor spoločnosti Dr. Nona, úspešný motivačný rečník, Coach zdravia a skúsený poradca v oblasti výživy, ktorý sa osobne pozná aj so zakladateľmi spoločnosti – autorkou produkcie Dr. Nonou, prezidentom Moshe Shneersonom a generálnou riaditeľkou Ruth Shneerson.

„Chcem o tom celom vedieť viac.
Prosím, nezáväzne ma kontaktujte.“

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *