Ako posilniť svoju imunitu počas koronavírusu

Vzhľadom na súčasné celospoločenské dianie sme spísali niekoľko odporúčaní z oblasti prevencie a posilnenia imunity, ktoré vám pomôžu chrániť sa pred obávaným koronavírusom.

Ako “virtuálne” rúško pomôže cmúľať 1 zrnko Soli Dr. Nona. Je to výborné zaviesť aj u detí. Soli možno zľahka prepláchnuť pod tečúcou vodou a tak vložiť pod jazyk. Ja nosím kryštáliky Soli v krabičke od kindervajíčka a viem ich tak použiť okamžite podľa situácie. Po príchode zvonku je potom dobré doma kloktať roztok Soli Dr. Nona niekoľkokrát denne. Ak aj nemáte Soľ Dr. Nona, viete ju dočasne nahradiť kombináciou Himalájskej soli a sódy bikarbóny (z každého 1/2 ČL do pohára vody).

Ráno a večer odporúčame zjesť „za hrášok“ Dynamického krému. Je dobré nosiť ho tiež u seba a použiť v prípade potreby, ak sa budete pohybovať v priestotoch s množstvom ľudí.

Ráno a večer odporúčam vypiť 1/4 ČL sódy bikarbóny v 2 dcl teplej vody nalačno.

Momentálne sa môže stať, že budú vypredané niektoré z protizápalových prípravkov ako je Okseen, Pulmoseen a Ravseen, ktoré sú ako stvorené na podporu imunity v tomto čase. Ak by to tak aj bolo, vždy je možné dodržiavať niektoré z hore spomenutých bodov.

Účinné je tiež piť, kloktať a zakvapkávať (nos, uši, oči) Ústnou vodou Dr. Nona.

Na podporu imunity odporúčame užívať Imunseen 3x denne 1 ČL.

Prevenčne žuvať 1 DND žuvačku denne, v akútnom prípade 5 žuvačiek denne.

Na lepšie okysličenie organizmu sa mi osvedčil 3 percentný roztok peroxidu vodíka, ktorý dostať v lekárni. Jednu kvapku (nie viac!) kvapnite do do 2 dcl vody a vypite nalačno 30 minút pred jedlom (viac informácií nájdete v knihách profesora Ivana Neumyvakina).

Odporúčam do stravy zaradiť zázvor, kurkumu a dodržiavať pitný režim aspoň 2 l vody denne. Informácie o zásaditom stravovaní si nájdete TU.

Želám Vám veľa trpezlivosti a zdravia!
– Jozef Fila

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *