Moldava sa rozbieha

Už vyše troch mesiacov rozpína spoločnosť Dr. Nona svoje krídla aj nad Moldavou. Pravidelné mesačné prednášky v tomto regióne organizuje riaditeľka Katarína Kosturská, ktorá si na pomoc pozýva vrchného sponzora Gold Directora Jozefa Filu.

Gold Director Jozef Fila

Ten včera s ľahkosťou predniesol ďalšiu zo svojich pútavých prednášok na tému zdravia, prevencie, alkalického životného štýlu, Archeabaktérie, dlhovekosti a účinkov produkcie Dr. Nona.

Gold Director Jozef Fila

Včerajšia prednáška končila predsa len trochu netradične. Directorka Katarína Kosturská a Gold Director Jozef Fila spolu odmenili nastávajúcu manažérku Adrianu Janitorovú. Tá nielen, že splnila promoakciu zadanú vrchnými sponzormi, ale špeciálne ocenenie si vyslúžila najmä za svoju pravidelnú aktivitu. Radosť z nej mala aj priama sponzorka Viera Nagyová, zanietená propagátorka prevencie zdravia a prírodnej liečby.

Katarína Kosturská odmieňa Adrianu Janitorovú

Aktívnou účasťou na prednáškach a obohatením o poznatky v oblasti makrobiotiky sa pravidelne pripája aj Director Attila Czetó. Podporu v rozvíjaní siete do budúcna prisľúbil aj Master Director Slavomír Sekelský. Najbližšia prednáška v Moldave nad Bodvou je naplánovaná na 09. júna 2011.

Viac informácií nájdete v sekcii Prednášky.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *