Prvá prednáška

Michalovská líderka Directorka Janka Kuzmová sa v stredu 25. mája 2011 po prvý krát odhodlala k vlastnej samostatnej prezentácii. Rozširuje si tak svoje portfólium z Michaloviec aj do Prešova.

michalovská líderka Janka Kuzmová

O tom, že jej prednáška dopadla viac než úspešne, hovorí už ona sama: „Už je po prednáške a dopadla super! Vôbec som nemala trému, len by som potrebovala ešte aspoň ďalšie tri hodiny, aby som povedala naozaj všetko, čo som chcela povedať.

michalovská líderka Janka Kuzmová Keďže bol Svetový deň Sklerózy multiplex, tak sme si pustili pesničku od U2, ktorú pre túto príležitosť naspievali. Vzápätí na to som napojila svoju prezentáciu, ktorá nebola len výkladovým monológom, ale zapojili sa do nej aj ľudia, ktorým sa takáto forma dialógu veľmi páčila. Pripájam aj nejaké fotky.

Urobili sme aj jednu registráciu, plus ďalšie sa chystajú v najbližšej dobe. Taktiež tam bola jedna pani magistra z lekárne (na dôchodku), ktorá ma pekne dopĺňala a navzájom sme si vymieňali poznatky. Za všetky vďačím veľkým odborníkom, ktorých som dva roky počúvala a stále počúvam (priamy sponzor Master Director Slavomír Sekelský a vrchný sponzor Gold Director Jozef Fila – pozn. redakcie).


Do budúcna to vyzerá tak, že spolu s pani magistrou nadviažeme zaujímavú spoluprácu pri organizovaní pravidelných prednášok v Prešove. Dúfam, že na najbližší seminár už pocestuje spolu so mnou.“

Za fotografie ďakujeme Directorke Janke Kuzmovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *