Romány Dr. Nony

elektronický román Závideniahodný ženích Dr. Nona už nelieči len telesné bolesti ľudí vďaka účinku svojich vzácnych produktov, začala sa taktiež venovať aj pokoju ich duše. Stala sa spisovateľkou a jej doménou sú ľúbostné romány.

Ako uviedol ruský knižný portál Alib.by: „Dr Nona je autorka svetoznámych liečivých produktov Dr Nona. V roku 1987 spolu s manželom, dvoma deťmi a bez peňazí emigrovali do Izraela, kde založil laboratórium a neskôr otvorili spoločnosť, ktorá jej priniesla medzinárodnú slávu. Literárne diela Dr. Nony sú taktiež liekom. Povznášajú a povzbudzujú. V jej románoch nájdete nepredvídateľné dejové zvraty, cyklus udalostí a intríg a napokon víťazstvo spravodlivosti a lásky.“

Dr. Nona Kuchina je v rusky hovoriacich krajinách hotovou celebritou. Je známa predovšetkých vďaka svojim viac než 15-ročným výsledkom s liečbou aj tých najzávažnejších ochorení, podporuje charitatívne projekty, angažuje sa v pomoci onkologicky chorým pacientom a najnovšie sa stala aj úspešnou a predávanou autorkou románov.

Jej oddychová milostno-romantická beletria v Rusku okamžite našla svojich obdivovateľov. V súčastnosti má Dr. Nona na konte 2 vydané knihy – Rizikové vzťahy a Bentley pre kráľovnú – a jednu elektronickú – Závideniahodný ženích.

autogramiáda kníh Dr. Nony v Moskve (17. 03. 2011)

Práve v tomto čase publikuje na oficiálnej stránke spoločnosti Dr. Nona www.drnona.net aj svoj prvý online román na pokračovanie pod názvom Sága o Noňákoch. Jeho prvú časť nájdete TU.

Úryvok z románu Bentley pre kráľovnú

ľúbostný román Bentley pre kráľovnú „Nad nimi, na druhom poschodí žila rodina podplukovníka. Mali dve dcéry. Manželka dôstojníka učila fyziku. Vždy dávala Nataši trochu ošumelé šaty svojej dcéry, ktoré jej sama šila.
Jedného dňa sa Nataša spýtala:

-Môžem vidieť ako ich vyrábaš?
– Samozrejme, Nataša.

Teraz, po skončení všetkých domácich prác, Nataša zakaždým utekala k susedom. Naučila sa šiť veľmi dobre a dokonca aj rôznymi vzormi. …“

Elektronický prepis knihy nájdete TU.

Na preklad názvov kníh a textu úryvku sme použili automatický internetový prekladač. Za vzniknuté nepresnosti v preklade nenesieme žiadnu zodpovednosť. Fotografie z autogramiády sú prevzaté z Bookmg.ru.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *