Tehotenstvo a produkty Dr. Nona

Ešte koncom januára 2013 sme od pani Gabriely Kalickej z Rožňavy obdržali tento nádherný mail. Opisuje v ňom priebeh tehotenstva svojej dcéry a pozitívnu skúsenosť so znášanlivosťou produktov Dr. Nona ešte nenarodeným bábätkom. Viac o tom sa už dozviete z príbehu dole pod fotografiou.

Prečítajte si aj: Bahennou maskou proti ovčím kiahňam.

So spracovaním mailu sme sa síce niekoľko týždňov omeškali, nič to však nemení na fakte, ako intenzívne bábätko v brušku reaguje ma podnety z vonku. Pod článkom tiež nájdete aj výňatok z knihy Dr. Nona Kuchina – Mŕtve more venovaný tehotenstvu a starostlivosti o novonarodené dieťa. Nájdete tam tiež zoznam najčastejších detských ochorení a ich riešenie za pomoci prírodných produktov Dr. Nona.

Ilustračná fotografia: Katharina Kosturska

Prepis emailu p. Gabriely Kalickej z Rožňavy:

„Moja dcéra je v siedmom mesiaci tehotenstva. Od prvej chvíle používa produkty Dr. Nona, ako napr. Telové mlieko Solaris D.N. a klasické Telové mlieko.  S tými sa natiera dennodenne.

Lenže minule, keď nestíhala, tak jej malá nedala pokoj, neustále ju kopala. Dcéra mi volala, čo ma robiť, že je malá je nezvyčajne nepokojná? Tak ja som jej povedala, že len asi nemá svoj deň. Lenže keď v ten večer prišla dcéra domov, spomenula si, že sa nenakrémovala, a tak vzápätí na to, ako sa natrela mliekami Dr. Nona sa malá hneď upokojila.

Neskôr sme tento „test“ ešte párkrát zopakovali. Tak sme prišli na to, že malej chýba Telové mlieko Solaris D.N. a Telové mlieko. To bude naša malá Noňáčka. Je to celé úžasné!

S pozdravom, Gabika.“

Prečítajte si aj: Recept na oslabenú detskú imunitu.

Použité produkty:

Kliknite na názov produktu a dozviete sa o ňom viac.

Ilustračná fotografia: www.drnona.com

Tehotenstvo s produktmi Dr. Nona

Výňatok z knihy Dr. Nona Kuchina – Mŕtve more venovaný tehotenstvu. Ktoré produkty a ako počas tehotenstva aplikovať. Jazyk: čeština. Počet strán: 8.

Kliknite na obrázok a brožúra sa vám objaví v okne na celú plochu obrazovky. Kliknutím na brožúru môžete ďalej listovať alebo si približovať obsah.

Aby bolo dieťatko zdravé

Výňatok z knihy Dr. Nona Kuchina – Mŕtve more venovaný starostlivosti o novonarodené dieťa. Nájdete tam tiež zoznam najčastejších detských ochorení a ich riešenie za pomoci prírodných produktov Dr. Nona. Jazyk: čeština. Počet strán: 19.

Kliknite na obrázok a brožúra sa vám objaví v okne na celú plochu obrazovky. Kliknutím na brožúru môžete ďalej listovať alebo si približovať obsah.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *