Kým jeseň úplne pohltí všetku tohtoročnú úrodu, pripravili sme si pre vás malý praktický tip na to, ako na zimu uskladniť niektoré z čerstvých prebytočných potravín. Sušené paradajky z Kathushkinej kuchyne sú skvelou voľbou do šalátov alebo talianskych jedál. Jemné dochutenie bylinkami im navyše dodáva neopakovateľnú chuť.
Sušené paradajky zdravyanezavisly.sk
Jedinečné lahodné sušené paradajky si pripravíme nasledovne:
- paradajky nakrájame na kolieska, posypeme himalájskou alebo morskou soľou, rozmarínom a čerstvými lístkami bazalky
- sušíme v sušičke na ovocie, v rúre alebo na radiátore
- uskladníme vo fľašiach alebo zalejeme olivovým olejom a odložíme na zimu
- následne nimi ochucujeme šaláty, cestoviny a iné jedlá
- TIP: paradajky môžeme pred sušením posypať aj sušeným Gonseenom alebo Soupseenom
Foto: zdravyanezavisly.sk