Fotorecept z kuchyne Z&N | sušené paradajky

Kým jeseň úplne pohltí všetku tohtoročnú úrodu, pripravili sme si pre vás malý praktický tip na to, ako na zimu uskladniť niektoré z čerstvých prebytočných potravín. Sušené paradajky z Kathushkinej kuchyne sú skvelou voľbou do šalátov alebo talianskych jedál. Jemné dochutenie bylinkami im navyše dodáva neopakovateľnú chuť.

Sušené paradajky zdravyanezavisly.sk

Jedinečné lahodné sušené paradajky si pripravíme nasledovne:

  • paradajky nakrájame na kolieska, posypeme himalájskou alebo morskou soľou, rozmarínom a čerstvými lístkami bazalky
  • sušíme v sušičke na ovocie, v rúre alebo na radiátore
  • uskladníme vo fľašiach alebo zalejeme olivovým olejom a odložíme na zimu
  • následne nimi ochucujeme šaláty, cestoviny a iné jedlá
  • TIP: paradajky môžeme pred sušením posypať aj sušeným Gonseenom alebo Soupseenom

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *