Súťažte a vyhrávajte s Magaseenom

Webportál zdravyanezavisly.sk v spolupráci s magazínom Magaseen vyhlasuje kreatívnu súťaž pre všetkých čitateľov Magaseenu. Výhrou sú ceny v celkovej hodnote až 250 €! Zapojiť do súťaže sa môže každý vo všetkých troch kategóriách.

Chcete vedieť o Magaseen viac?
TU sa tiež dočítate ako a kde si ho môžete zakúpiť.

1.) Súťaž o tvár titulky MAGASEENU

Máte zaujímavý životný príbeh, vlastnú skúsenosť s produktami Dr. Nona, výborný zdravotný či pracovný výsledok,  pozitívny vzťah k spoločnosti Dr. Nona alebo motivačné myšlienky, ktoré by ste chceli odovzdať ďalej? Tak potom neváhajte a podeľte sa o ne s nami!

Staňte sa tvárou druhého vydania magazínu Magaseen tak, ako to bolo v prípade Júlie Šoltésovej pri jeho premiérovom čísle. Viac o Júliinej ceste za úspechom a štíhlosťou si prečítate v Magaseene 01-2014.

 

Podmienky a pravidlá súťaže:

  • Zašlite nám svoju fotografiu so stručným popisom svojho vzťahu k spoločnosti a produktom Dr. Nona na adresu admin@zdravyanezavisly.sk. V maily nezabudnite uviesť svoje meno, Dr. Nona ID číslo, adresu a telefonický kontakt. Ako predmet mailu uveďte Magaseen Cover Photo.  Vek ani pohlavie nerozhoduje!
  • O výhercovi rozhodne Gold Director & Senator Jozef Fila a šéfredaktorka Magaseenu Katharina Kosturska.
  • Výhercu budeme kontaktovať telefonicky.
  • Víťaz alebo víťazka absolvuje profesionálne fotografovanie, ktorého fotky budú zverejnené na titulke a v nasledujúcom čísle dizajnového polročníka Magaseen.
  • POZOR! Súťaž trvá do 31. júna 2014!
____________________________________________________________________________

2.) Najoriginálnejšie miesto, ktoré MAGASEEN navštívil

Žijete na mieste, ktoré je nejakým spôsobom zaujímavé alebo veľa cestujete? Tak neváhajte, majte svoj výtlačok Magaseenu stále so sebou a nezabudnite ho tam zvečniť.

Nesúťažné ukážky, nechajte sa unášať vlastnou nápaditosťou:


3.) Najkreatívnejšia fotka s MAGASEENOM

Vymyslite akýkoľvek spôsob, ako zakomponovať Magaseen do každodenného života alebo ho zachyťte v nejakej atypickej situácii. Fantázii sa medze nekladú.

Nesúťažné ukážky, nechajte sa unášať vlastnou nápaditosťou:

Čo môžete vyhrať?

Prvých päť najlepších fotografií z kategórií 2.) a 3.) (dokopy 10 najlepších fotografií) bude uverejnených v najbližšom vydaní Magaseenu, ktorého vydanie naplánované na september 2014. Autori víťazných fotografií (1. miesto z každej z oboch kategórii) od nás navyše získajú vecný balíček v hodnote 50 eur! 

Priebeh súťaže:

  • súťaže sa môže zúčastniť každý bez obmedzenia. Jedinou podmienkou je vlastniť Magaseen a odfotiť ho.
  • všetky vami zaslané fotografie projektu #MagaseenAdventures budú uverejnené na stránke  www.magaseenadventures.vsco.co a mikroblogovacej sociálnej fotosieti Instagram pod profilom @magaseenadventures
  • všetky vaše fotky tiež budú zdieľané aj na našom Facebooku
  • päť najlepších z každej kategórie bude uverejnených v ďalšom vydaní Magaseenu

Kto bude vyberať víťazné fotky?

Nápaditosť a originalitu fotografií zhodnotí nezávislá päťčlenná porota v zložení profesionálneho fotografa, grafika, zástupcu reklamnej agentúry, Gold Directora & Senatora Jozefa Filu a šéfredaktorky Magaseenu Kathariny Kosturskej. Ich výsledky zverejníme v ďalšom vydaní Magaseeenu.

Podmienky súťaže:

  1. Súťaž trvá do 31. augusta 2014. Výsledky hlasovania poroty budú uverejnené v ďalšom vydaní Magaseenu (v septebri 2014) a následne zverejnené aj na webe www.zdravyanezavisly.sk. Víťazi budú kontaktovaní telefonicky alebo emailom.
  2. Svoje fotografie zasielajte na emailovú adresu admin@zdravyanezavisly.sk. Do predmetu mailu napíšte Súťažím s Magaseenom. V maily nezabudnite uviesť svoje meno, ID číslo (ak ste registrovaný v spoločnosti Dr. Nona), adresu, telefonický kontakt, súťažný názov fotografie a názov kategórie, v ktorej s ňou chcete súťažiť. (PRÍKLAD: Fotografia sa volá Red Square Magaseen a súťaží v kategórii o Najoriginálnejšie miesto, ktoré Magaseen navštívil.)
  3. POZOR! Maximálny počet fotografií, s ktorými sa môže zúčastniť jeden súťažiaci je 5! Súťažiť môžete v oboch kategóriách. S jednou konkrétnou fotografiou sa ale môžete zapojiť len do jednej kategórie. Do jednej súťažnej kategórie však môžete zaslať viacero rôznych fotografií. (PRÍKLAD: Fotka Red Square Magaseen je zapojená v súťaži o Najoriginálnejšie miesto, ktoré Magaseen navštívil. Nemôžem sa s tou istou fotkou zúčastniť aj kategórie o Najkreatívnejšiu fotku s Magaseenom. Do prvej alebo druhej kategórie sa však môžem zapojiť ešte s ďalšími štyrmi fotkami.)
  4. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo upraviť zaslané fotografie do požadovanej podoby, pokiaľ tak neurobí súťažiaci, a teda orez do štvorcového formátu a prípadná jemná korekcia farieb.
  5. Organizátor si vyhradzuje právo priebežne zmeniť podmienky alebo iný harmonogram súťaže.
____________________________________________________________________________

Čo je to projekt #MagaseenAdventures?

#MagaseenAdventures (v preklade „Dobrodružstvá Magaseenu“) je nezávislý kreatívny projekt magazínu Magaseen prebiehajúci na Instagrame. Ide o takzvaný zážitkový projekt, kedy sa neživá vec (Magaseen) dostáva do priamych spoločenských a sociálnych interakcií – ako je cestovanie, každodenný život, návštevy, rôzne záľuby, zážitky a dobrodružstvá.

Do tohto projektu sa môže zapojiť každý z vás prostredníctvom svojho smartfónu a vlastného instragramovského profilu. Stačí ak odfotíte Magaseen v akejkoľvek situácii a uverejníte ho pod hashtagom #MagaseenAdventures. Ak Instragram nemáte, zašlite nám tieto fotografie na náš email admin@zdravynezavisly.sk a my ich zverejníme za vás. Všetky fotografie budú zaradené do súťaže! 

Všetkým súťažiacim vopred gratulujeme!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *