Dr. Nona viedla seminár v Košiciach

V sobotu 18. októbra 2014 sa v Košiciach uskutočnilo vzdelávaco-motivačné školenie zakladateľov spoločnosti Dr. Nona International Ltd. – Nony Kuchiny a prezidenta spoločnosti Michaela Shneersona. Toto bola dokopy už ich tretia návšteva Slovenska, z toho druhá Košíc. V októbri roku 2011 viedla Dr. Nona v Bratislave seminár na tému Zdravie je disciplína, z ktorého videozáznam si môžete pozrieť TU.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu zo semináru Dr. Nony v Košiciach.

Vo svojej prednáške sa Dr. Nona zamerala predovšetkým na zdôraznenie potreby prevencie a detoxikácie organizmu. Apel kládla na túžbu po dosiahnutí sviežej a vitálnej staroby. Predstavila tiež konkrétne trojzložkové regeneračné programy Dr. Nona pri rôznych ochoreniach. Kompletnú fotogalériu z podujatia nájdete na našom blogu.

V druhej časti školenia odpovedali Dr. Nona a Misha Shneerson na menej či viac formálne otázky distribútorov, ktoré pobavili nielen publikum, ale aj samotných hostí. Počas nich avizovali zopár pripravovaných projektov a noviniek, na ktoré sa vrámci značky Dr. Nona môžeme v nadchádzajúcich rokoch tešiť.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu zo semináru Dr. Nony v Košiciach.

Na záver ocenili najaktívnejších nových slovenských a českých stabilných statusových riaditeľov za rok 2014 – Gold Directora Slavomíra Sekelského, Ruby Directorov Danu a Miroslava Balážových, Amber Directora Jozefa Zetyáka, Leader Directorov Miroslava Gajana, Kvetoslavu Predmerskú, Lucie Balážovú, Michaela Modera a Group Directorky Danu Bátorovú a Annu Kravčákovú.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu zo semináru Dr. Nony v Košiciach.

Seminárom moderátorsky sprevádzal Amber Director Jozef Zetyák, o preklad sa postarala Group Directorka Júlia Šoltésová. Priebeh celého seminára zabezpečil Gold Director & Senator Jozef Fila a spoločnosť D.N.I.-EU, menovite Pavol Cangár. Zvukovú réžiu mal na starosti Group Director Jozef Čop, na organizácii seminára sa podieľala Rada riaditeľov a lídrov Dr. Nona Slovensko. Všetkým za ich prínos srdečne ďakujeme!

Prezrite si aj ďalšie súvisiace fotogalérie a články:

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *