Produkcia Dr. Nona: Halo Gyseen

Vyskytujú sa vo vašej rodine problémy pankreasu (slinivka brušná) alebo cukrovka? Máte sústavný pocit hladu, s ktorým si neviete dať rady? Chcete schudnúť alebo eliminovať svoju chuť na sladké? Halo Gyseen je najnovší produkt spoločnosti Dr. Nona, ktorý Vám s týmto pomôže.

Halo Gyseen tiež dosahuje vynikajúce výsledky pri zvýšenom krvnom tlaku a problémoch s potenciou. Vďaka nemu si zachováte mladosť, štíhlu postavu, vitalitu a sviežosť!

Širokospektrálne použitie Halo Gyseenu Dr. Nona:

  • ž   pri prevencii cukrovky
  • ž   udržiava hladinu cukru v krvi
  • ž   k normalizácii tlaku
  • ž   pri problémoch s potenciou
  • ž   pre ľahší priebeh diéty, napomáha pri znížení váhy
  • ž   dodáva pocit sýtosti
  • ž   stimuluje a regeneruje slinivku brušnú (pankreas)
  • ž   regeneruje pečeň
  • ž   prevencia arterosklerózy

Účinné zložky Halo Gyseenu:

GYMNEMA LESNÁ pochádza z tropických lesov Indie. Od nepamäti sa táto rastlina využívala domácim obyvateľstvom na úpravu hladiny cukru v krvi. Aktívne zložky gymnemy (kyselina gymnemová) stimulujú produkciu inzulínu, napomáhajú obnoveniu buniek pankreasu a znižujú hladinu glukózy v krvi. Blokuje tiež absorbciu cukru v tráviacom trakte. Gymnema tiež obsahuje peptid gurmarín, u ktorého bola štúdiami preukázaná schopnosť znižovať nutkavú chuť na sladké!

OLIVA EURÓPSKA má protizápalové a laxatívne účinky. Pôsobí proti cukrovke, znižuje tlak, hladinu glukózy a cholesterolu v krvi. Taktiež zvyšuje prúdenie krvi rozširovaním ciev. Má skvelé profilaktické účinky pri arterioskleróze. Užíva sa pri problémoch s vysokým krvným tlakom.

MOMORDIKA (tzv. „horká uhorka“) je plazivá, tekvici podobná rastlina s horkými plodmi, ktoré sú bohaté na množstvo blahodarných látok. Pomáha znižovať hladinu cukru v krvi pri diabete a bolo preukázane jej účinné pôsobenie proti obezite a ukladaniu tukov v tele. Používa sa tiež ako protiparazitný prostriedok a pri žalúdočných vredoch.

JABLČNÍK OBYČAJNÝ je významnou liečivou bylinou už od nepamäti. Má široké spektrum využitia: čistí krv, pomáha vylučovať žlčové kamene, pomáha pri problémoch s pečeňou, pri kašli a problémoch dýchacej sústavy, pri srdcovej arytmii a k upraveniu zažívania pri črevných problémoch.

SENOVKA GRÉCKA je bylina, ktorej semená sa používali k liečebným účelom už od antických dôb. Povzbudzuje trávenie, pomáha pri hnačkách a nadúvaní a taktiež mierne znižuje hladinu cukru v krvi. Stimuluje tvorbu mužských pohlavných hormónov, najmä testosterónu. Má celkovo posilňujúce účinky a odporúča sa ako afrodiziakum.

HALO KOMPLEX obsahuje sodík, mangán, zinok, magnézium, kálium, síru, chlór a mnoho iných prvkov. Pôsobí ako ochranca bunkových membrán poškodených voľnými radikálmi a tiež ako korektor poškodenia nukleinových štruktúr. Halo komplex tiež obsahuje Archeabaktériu, ktorá dokáže z dlhodobého hľadiska reštrukturalizovať poškodenú DNA.

Súhrné informácie:

  • Halo Gyseen
  • cena: 46, 70 €
  • členská cena po registrácii: 37, 30 €
  • 90 toboliek

Materiál na stiahnutie:

Kliknite na položku a všetky informácie sa vám zobrazia v novom okne. Materiál k produktu stiahnete kliknutím cez pravé tlačítko myši a následne voľbou Uložiť ako.


Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *