Popáleniny 2. stupňa na tvári

[Foto a video v článku.] Príbeh pani Janky Gallovej je dobre známy aj z nášho prvého vydania Magaseenu. Tentoraz sa pani Janka odhodlane postavila pred kameru, aby o ňom rozpovedala aj ostatným.

Vďaka produkcii Dr. Nona prekonala ťažké popáleniny tváre, krku, sliznice nosa a očí rýchlo a bez jazvičiek. Dôkazom toho, že to nie je trik, je pohľad na ňu samu..


Po popáleninách 2. stupňa ani stopy

[prepis článku, Magaseen 01-2014, uverejnené na blogu Magaseen Journal]

Nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch! Ja som sa o tom presvedčila na vlastnej koži. Som obyčajná pracujúca, ulietaná žena a chcem toho toľko stihnúť, že často svoje povinnosti doťahujem do noci na úkor spánku. Lenže môj zážitok, o ktorý sa chcem s Vami podeliť, ma upozornil na jednu veľmi dôležitú skutočnosť, a to, že cez deň sa pracuje a v noci sa spí!

img_7105

Bol štvrtok, mala som za sebou celkom obyčajný, pracovný deň. Naplánovala som si ešte pár vecí, ktoré som chcela v ten deň, resp. večer urobiť. My učiteľky sme už také, že plánujeme nie-len v práci, ale i doma. Tak tomu bolo aj v ten spomínaný nešťastný večer. Chcela som ohriať hustý med, aby sa dal naliať do dávkovača, ale zároveň som robila minimálne ďalšie tri činnosti v domácnosti. Samozrejme som na med pozabudla, až čudná vôňa mi ho pripomenula. Voda sa odparila a hrniec sa začal páliť. Rozbehla som sa k sporáku a v tom rozohriata fľaša s medom doslova explodovala ako granát. Horúci a už aj skaramelizovaný med som schytala priamo do tváre, oči, nosa, vlasov, proste všade. O pár minút na to som si uvedomila, že je zle a o hodinu som už ležala na oddelení v Nemocnici Šaca s popáleninami druhého stupňa.

Processed with MOLDIV

Med mi strekol priamo do očí, takže okrem ukrutných bolestí som navyše nič nevidela. Stal sa zo mňa nevidiaci človek. O tom, čo som si prežila prvé dva dni po úraze sa mi ešte aj s odstupom času píše ťažko. Najhorší, okrem bolesti, bol pocit neistoty a veľký strach z budúcnosti. Čo so mnou bude ďalej? Budem ešte vidieť? Akú budem mať tvár? Ostanú mi jazvy a trvalé následky? Na tieto otázky mi bohužiaľ nikto nevedel odpovedať. Bola to skúška pre moju psychiku. Dobrý chýr sa šíri rýchlo, ale zlý ešte rýchlejšie. A to ma zachránilo! O všetkom sa včas dozvedel aj môj dlhoročný priateľ Miro Gajan a okamžite mi do nemocnice poslal prípravky Dr. Nony. Upokojoval ma, že všetko dobre dopadne. Dokonca mi priniesol fotografiu spáleného človeka, ktorý bol na tom oveľa horšie ako ja a po liečbe týmito prípravkami sa z toho dostal. Tento argument mi uchlácholil dušu. Začala som sa natierať Telovým mliekom Solaris a užívať Okseen proti zápalu presne tak, ako mi to odporučil.

Processed with MOLDIV

Výsledky boli viditeľné zo dňa na deň, až som tomu sama nechcela uveriť. Od úrazu uplynulo veľa času, ale ja som a celý život budem nesmierne vďačná ľuďom, ktorí mi pomohli. Ľuďom, ktorí tieto zázračné prírodné produkty priviezli na Slovensko a pomáhajú aj ďalším, ktorí to potrebujú. Táto moja životná skúsenosť ma presvedčila o tom, že Dr. Nona naozaj funguje a pomáha, teda lieči. Zároveň som prehodnotila rebríček hodnôt vo svojom živote a pochopila som, že zdravie je prvoradé. Toto posolstvo odovzdávam ďalej všetkým, na ktorých mi naozaj záleží.

– Jana Gallová (Štítnik)

 Viac informácií o jednotlivých produktoch nájdete TU.

Foto: archív Jany Gallovej, zdravyanezavisly.sk
Video: Youtube kanál Dr. Nona Slovensko

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *