Medzinárodná líderská škola Dr. Nona Moskva 2017

Medzinárodnej školy lídrov Dr. Nona v Moskve pod názvom H3 Business FORUM s podtitulom Nič nie je nemožné! sa hneď začiatkom roka 2017 zúčastnili štyria naši lídri zo Slovenska a Čiech. Michael Moder a Jozef Fila odtiaľ priamo z centra diania pripravili niekoľko videoreportáží, aby aj nám doma priblížili atmosféru fóra a sprostredkovali aktuálne novinky. Spolu s nimi si tradičné pravoslávne Vianoce v kruhu rodiny Dr. Nony a krutú ruskú zimu užili aj Júlia Šoltésová a Slavomír Sekelský.


Michael Moder a Jozef Fila predstavujú uvítaciu atmosféru konferencie a pripravované firemné novinky Dr. Nona.

Druhý a tretí diel sú venované ľadovému pozdravu z večernej prechádzky pri teplote – 28 stupňov. Chcete vedieť ako znie pravé vrzgotanie snehu pod nohami?

Náhľad do uvítacej darčekovej tašky pre účastníkov školenia a firmou pripravované novinky pre najbližšie mesiace predstavuje Michael Moder.

Novoročný pozdrav česko-slovenskej výpravy počas večerného banketu.

Horúci pozdrav z mrznúcej Moskvy zasielajú naši lídri na tretí deň pobytu.

Takto vyzerá šachová partia veľmajstrov. Dozviete sa aj, ako si Michael rozmrazil ruky.

Chcete vedieť by ste práve vy mali spolupracovať s nami a spoločnosťou Dr. Nona? Čo všetko tu na vás čaká? Odpoveď nájdete spolu s Michaelom a Dodom.

Na záver predstavenie produktových noviniek aj exkluzívnych limitiek Dr. Nona priamo z moskovskej líderskej školy.

Edičná limitovaná produktová sada Dr. Nona Moskva 2017

Medzinárodná škola lídrov Dr. Nona so sebou priniesla, tak ako každý rok, niekoľko špeciálnych limitovaných produktových noviniek dostupných iba pre účastníkov školení. Pozrite si ich na našom blogu TU.

Processed with VSCO with hb2 preset

Foto: Jozef Fila
Video: Michael Moder

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *