Jesenná prevencia pri zápaloch a problémoch s uzlinami

V tomto období, kedy je vonku vlhko a chlad, sa vyskytuje množstvo zápalových ochorení. Mnoho ľudí má preťaženú imunitu a zanesený organizmus. Lymfatický systém je naša kanalizačná sústava na odvod toxických látok a usadenín, avšak len v tom prípade, ak ho udržiavame vitálny a pravidelne ho stimulujeme aktivitou, keďže pracuje, len keď sa hýbeme. Tento recept je rýchlou pomocou pri problémoch s lymfatickým systémom a zapálenými uzlinami.


Odporúčaný program Dr. Nona pre zápaly a ťažkosti s uzlinami:

  • Okseen 2-0-2 (v prípade akútneho zápalu 5-5-5 jeden až dva dni po sebe, už druhý deň nastáva úľava)
  • Pulmoseen 2-0-2 (pri akútnom zápale 2-2-2)
  • čaj Gonseen prvý deň lúhovať 2 vrecúška na 0,5 l vody počas dvadsiatich minút, počas ďalších dní 1 vrecúško čaju
  • Obklady z Mŕtveho mora (alebo obklady zo Solí z Mŕtveho mora) prikladať na zapálené uzliny do vyschnutia
  • Soli z Mŕtveho mora (1 KL na pohár teplej vody) kloktať velmi intenzívne prvú hodinu každých 5-10 minút, potom každú hodinu počas celého dňa
  • Dynamický krém natrieť na problémové miesta a kúsok aj zjesť 2-3 x denne
  • veľmi účinná je aj kombinácia Telového mlieka Solaris s Dezodorantom, čo je potrebné vmasírovať do lymfatických uzlín
  • na upokojenie, celkovú regeneráciu a posilnenie lýmf je dobré natierať oblasť krku a hrudníka Bahennou maskou nariedenou na konzistenciu vodovych farieb na aspoň 2 hodiny v priebehu dňa, prípadne na celú noc


Dôležitý je ale najmä odpočinok a pitný režim! Odporúčame popíjať aj horké bylinné čaje (Zemežlč, Horec, Palina pravá), pretože je potrebné alkalizovať vnútorné prostredie. Počas dňa vypite minimálne 3 dcl čerstvej mrkvovej šťavy a jeden smoothies (400ml)  so zelenými vňaťami a listami (ako napríklad kel, petržlenová vňať, pŕhľava, púpavové listy, malinové listy, šalát a rôzne). Viac odporúčaní k úprave životosprávy nájdete TU.

Pre bližšie informácie o produktoch Dr. Nona alebo presné nastavanie vášho regeneračného programu kontaktujte svojho sponzora alebo najbližšieho nezávislého distribútora Dr. Nona.

Foto: seniorservicesofstlouis.com

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *