Produkcia Dr. Nona: Žuvacie tablety DND

Žuvacie tablety DND spoločnosti Dr. Nona sú určené na rýchlu regeneráciu a posilnenie vyčerpaného organizmu chorobou, operáciou, psychickým vyčerpaním, športovým výkonom či celodennou túrou. Majú stimulujúce účinky pre chorých a prevenčne pôsobia na zdravý organizmus.

Vďaka žuvaniu tabliet sa až 98 percent aktívnych látok vstrebe do organizmu prostredníctvom ústnej detiny cez žilku pod jazykom, a to už v priebehu 45 sekúnd. Tablety sú v predaji pre členov Dr. Nona Loyalty & Rewards Club.

Odporúčané dávkovanie sú 2-4 žuvačky denne. Žuvať minimálne 2 minúty a žuvačky neprehĺtať.

Základné aktívne látky:

Žuvacie tablety DND obsahujú: Archeabaktériu a morskú riasu Dunaliella, Betakarotén, Glukosamín, Kurkumín, Zázvor, Aloe Vera, Vitamín B3, CLA – konjugovaná kyselina linolová, Soli Mŕtveho mora.

Archeabaktéria a zelená riasa Dunaliella majú synergický efekt. Archea je základom celej produkcie spoločnosti Dr. Nona. Je to pramatka buniek v tej najčistejšej podobe a z dlhodobého hľadiska dokáže reštrukturalizovať poškodenú DNA. Spomaľuje skracovanie telomér, čo zároveň spomaľuje proces starnutia organizmu. Zelená riasa Dunaliella žije vo vysokoslaných vodách je teda “halofilná”. Patrí k organizmom, ktoré sú schopné prežiť v extrémnych podmienkach Mŕtveho mora. Je jedným z najlepších zdrojov betakaroténu a má omnoho vyšší obsah minerálnych látok ako riasa spirulina. Patrí k vysokokoncentrovaným zdrojom dôležitých minerálov, aminokyselín, vitamínov a mikroživín, pôsobí ako silný antioxidant. Chráni pred škodlivymi vplyvmi voľných radikálov a zvyšuje obranyschopnosť organizmu.

Betakarotén má antioxidačné účinky. Prispieva k zdravému stavu pokožky. Zabraňuje starnutiu organizmu ako následok pôsobenia voľných radikálov tým že zvyšuje jeho obranyschopnosť.

Glukosamín je súčasťou polysacharidovktoré sa nachádzajú v kĺbových chrupavkách a zabezpečujú ich pružnosť. Užíva sa pri artróze a problémoch s kĺbami. Pomáha udržiavať vitalitu pohybového aparátu a správnu výživu tkanív.

Kurkumín je prírodné farbivo ktoráho pozitívne účinky potvrdili aj moderné vedecké bádania. Má overené protizápalové účinky a prevenčne pôsobí na vznik onkologických ochorení. Pomáha pri znižovaní cholesterolu. Prevencia Alzheimerovej choroby. 

Zázvor upravuje fungovanie tráviaceho traktu, pôsobí proti nadúvaniu, pomáha pri cukrovke a problémoch s krvným tlakom. Vyplavuje toxické látky, funguje ako prírodné analgetikum (napr. bolesti hlavy). Zvyšuje obranyschopnost pri vírusových ochoreniach a chrípke, zmierňuje bolesť v krku. Spomaľuje proces starnutia buniek.

Aloe Vera je známa ako rastlina prvej pomoci. Pomáha pri tráviacich problémoch pri nechutenstve, pálení žáhy, regeneruje pečeň. Je skvelý detoxikátor. Zvyšuje absorpciu vitamínu C.

Vitamín B3 (niacin) podporuje zdravé fungovanie nervovej sústavy, srdca, tráviaceho systému. Udržiava hladinu cukru v krvi a pružnosť pokožky. Podporuje správnu činnosť mozgu, zvyšuje koncentráciu pri namáhavej duševnej činnosti. Pomáha pri úzkosti, depresii a nervozite.

Konjugovaná kyselina linolová (CLA) sa prirodzene vyskytuje vo voľných mastných kyselinách. Pomáha budovať svalstvo, znižuje telesný tuk, revitalizuje organizmus. Je silný antioxidant. Zvyšuje energiu. Pozitívne ovplyvňuje imunitný systém a potláča potravinové alergie. Zvyšuje hustotu kostných minerálov. Stabilizuje hladinu krvného cukru. Výskum v Číne priniesol zaujímavé výsledky v oblasti antikarcinogénneho pôsobenia na základe aktivity enzýmového systému stimulovaného podaním CLA.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *