Grazyna Byczuk v Bratislave

Gold Directorka Grazyna Byczuk Počas uplynulých dvoch dní prebehlo v Bratislave produktové a marketingové školenie Gold Directorky Grazyny Byczuk z Poľska. Tá predniesla slovenským distribútorom cenné poznatky a osobné skúsenosti zo svojej mnohoročnej praxe a práce v spoločnosti Dr. Nona.

Svoje slová o účinnosti produkcie Dr. Nona nedokazovala len vlastným svedectvom a vitalitou, ale aj skvelými výsledkami s liečbou svojich pacientov. Navyše že sa počas svojej desaťročnej práce na poľskom trhu zaradila medzi lídrov spoločnosti Dr. Nona v krajine. Spolu s manželom Adamom je zakladateľkou a tútorkou projektu darcovstva krvi Dr. Nona v Poľsku.

Viac o plánovanom programe školenia sa dozviete TU. Produktového školenia sa zúčastnilo niečo cez 50 distribútorov z celého Slovenska a Čiech, marketingového viac než 20. Preklad do slovenčiny zabezpečila Strieborná riaditeľka Eva Luhová.

Grazyna Byczuk oceňuje prácu slovenských lídrov. Zľava: Eva Luhová, Sonja Mikolajová, Edita Dávidová, Jozef Fila, Dana Balážová.

Grazyna Byczuk počas seminára ocenila a milými drobnosťami odmenila aj svedomitú prácu troch našich najvyšších slovenských lídrov – Silver Directorky Evy Luhovej, čerstvej Silver Directorky Danky Balážovej a Gold Directora Jozefa Filu.

Za fotografie ďakujeme Directorke Vlaste Pavlíkovej.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *