Master Class s výhľadom na Košice

prednáša Slavomír Sekelský Včerajší 03. máj 2011 bol pre spoločnosť Dr. Nona na Slovensku nielen dňom plným zmien a odmien, ale taktiež aj dňom „pokrstenianových priestorov distribučného centra v Košiciach. A akou najvznešenejšou formou možno novootvorenú centrálu Dr. Nona pokrstiť? Fantastickou prednáškou z úst špičkových prednášajúcich!

Zážitok to bol veľký a svedčí o tom nielen hojná účasť ľudí na prednáške a ich skvelé ohlasy, ale najmä priestor luxusnej prednáškovej miestnosti na 12. poschodí Business Centre Košice s nádherným panoramatickým výhľadom na celé mesto.

Prednášku na tému Archeabaktéria a jej účinky viedol Master Director Slavomír Sekelský, PH-stravovanie a alkalický životný štýl Gold Director Jozef Fila a ukážku liečivej kozmetiky na jednej z prítomných dám predstavila pôvabná Directorka Aška Kravčáková. Uvítacieho Mastersu sa zúčastnilo niečo cez 60 poslucháčov.

Katka a Slavo Šimkovci

Na všetkých prítomných silno zapôsobilo aj osobné svedectvo čerstvého manželského páru Katky a Slava Šimkových, oboch trpiacich sklerózou multiplex. Tým sa vďaka liečbe prostredníctvom produktov Dr. Nona rapídne zlepšil zdravotný stav.

Video: Zostrih fotografií

V blízkej dobe pribudne aj video-zostrih z prednášky.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *