John Virapen v Košiciach

Včera 22. mája 2011 navštívil Dr. John Virapen po prvý krát metropolu Východného Slovenska. V Košiciach sa ako hlavný hosť zúčastnil konferencie pod názvom Vedľajší účinok: Smrť, na ktorej zúčastnení poukazovali na škodlivosť vedľajších účinkov liekov, drogovanie detí psychofarmakami a na korupciu vo farmaceutickom priemysle.

John Virapen o vedľajších účinkoch liekov na príbalovom letáku

John Virapen pricestoval z Nemecka, aby tak aj slovenským poslucháčom naživo priblížil korupčné pozadie najväčších farmaceutických kartelov sveta, zákulisie vývoja liekov a poodhalil aj svoj životný príbeh. Napísal knihu Nežiadúci účinok: Smrť, ktorá sa okamžite stala bestsellerom.

John Virapen o vedľajších aspektoch farmaceutického priemyslu

Prednášku s Johnom Virapenom organizovala Občianska komisia za ľudské práva (CCHR). Vystúpili na nej aj mamičky Miriam a Jozefína, riaditeľka CCHR Ivana Oman, klinická psychologička Iva Friedmannová a celou konferenciou sprevádzal motivátor a propagátor zdravého životného štýlu Jozef Fila.

Bratislavu navštívi John Virapen v nedeľu 05. júna 2011. Konferencia v bratislavskej Družbe na Botanickej 25 sa začína o 14.00 hod..

VIDEO z konferencie máte možnosť vidieť v článku Nebezpečný farmakopriemysel.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *