Master Class v nových bratislavských priestoroch

prednáška v nových priestoroch 2. distribučného centra Dr. Nona na Slovensku v Bratislave Vo štvrtok 19. mája 2011 sa v priestoroch 2. distribučného centra spoločnosti Dr. Nona na Slovensku (čoskoro bude oficiálne otvorené, viac informácií získate TU) v Bratislave uskutočnila ukážka liečivej kozmetiky Dr. Nona (tzv. Master Class) spojená s prednáškou o Archeabaktérii a pôsobení produkcie Dr. Nona.

Prednášku na Mierovej ulici v bratislavskom Ružinove viedla Group Directorka Helena Horváthová, Masters predvádzala skúsená Directorka Vlasta Pavlíková. Tá nám taktiež zaslala fotografie a krátke zhrnutie priebehu prednášky.

Directorka Vlasta Pavlíková Zdravím všetkých spolupracovníkov v tíme spoločnosti Dr. Nona. Dnes sa nám prednášalo skvele. Helka bola nesmierne profesionálna a elegantná. Pútavo, prehľadne a efektne rozprávala o Dr. None Kuchine, o jedinečnosti Archeabaktérie a základných produktoch spoločnosti Dr. Nona. Ja som predviedla ukážku bioliftingu (kozmetickej masáže tváre), tzv. Master Class.

Sponzorský dar v podobe Mastersu si vyslúžila Evka Bradová, ktorá so sebou na prednášku priviedla aj svoju novú nadšenú klientku – budúcu mamičku Angeliku. Pán Schen nás nahrával na CD, mojim fotoaparátom sa fotilo. Na záver prednášky boli kladené otázky ohľadom skúseností.

Rozlúčili sme sa mojimi slovami: Nech sa darí šíriť sväté dary, nech sme všetci zdraví, krásni, mladí a aj bohatí. Všetkých vás zdraví VlasTina – včielka.“

Za fotografie ďakujeme Directorke Vlaste Pavlíkovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *