Grazyna Byczuk zahviezdila v Košiciach

V posledný májový deň navštívila poľská líderka Gold Directorka Grazyna Byczuk slnečnú metropolu Východu, aby v nej v podvečerných hodinách predniesla svoje dlhoročné znalosti a osobné skúsenosti s produkciou Dr. Nona. Záujem o jej prezentáciu bol nadmieru veľký, o čom svedčí aj údaj o počte zúčastnených – takmer stovka poslucháčov.

plná sála do posledného miesta

Grazyna Byczuk, členka Okrúhleho stola prezidenta spoločnosti Dr. Nona, pôsobí už viac než 10 rokov na Poľskom trhu. Vo veku 65 rokov ona sama vraví: „Odkedy užívam produkciu Dr. Nona cítim sa oveľa lepšie, pružnejšie, mladšie a zdravšie ako pred desiatimi rokmi. A dokonca tak aj vyzerám.

Gold Directorka Grazyna Byczuk

Vo svojej prezentácii sa okrem predstavenia Dr. Nony Kuchiny ako osoby, spoločnosti Dr. Nona a účinkov Archeabaktérie venovala aj zdravej životospráve a správnej strave, ako aj predstaveniu niekoľkých jej najobľúbenejších produktov. Spomenula tak aj Pomádu, Telové mlieko Solaris D. N., Deodorant, ale aj Dynamický hydratačný krém a ďalšie. Zameriavala sa predovšetkým na rozdiely produktov Dr. Nona a bežnej spotrebnej kozmetiky.

spoločné fotenie s výhľadom na panorámu Košíc

V závere poďakovala všetkým zúčastneným za hojnú účasť a s ochotou si aj s manželom Adamom našli čas na spoločné fotenie. Prezentáciu z poľštiny tlmočila Silver Directorka Eva Luhová.

Zlatá riaditeľka Grazyna Byczuk navštívila začiatkom mesiaca aj Bratislavu.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *