Jozef Fila hosťoval v Bratislave

Jozef Fila prednášal v Bratislave Vo štvrtok 02. júna 2011 podvečer uzavrel Gold Director Jozef Fila prednáškové kolá v starých priestoroch dlhoočakávaného 2. distribučného centra Dr. Nona na Slovensku v Bratislave.

Jozef Fila vo svojej pútavej prednáške predstavil 6 pravidiel Tajomstva dlhého a zdravého života podľa Paula Bragga, vysvetlil účinky pôsobenia Archeabaktérie – materskej bunky a predstavil celosvetové výsledky zlepšení zdravotného stavu za pomoci užívania produkcie Dr. Nona.

Priestor nechal aj osobným výpovediam zúčastnených dám – bývalej onkologickej pacientke Vlaste Pavlíkovej, ktorá trpela taktiež aj zákernou boreliózou a niekdajšej o barlách chodiacej pani Pišoftovej, ktorá po roku aplikovania Dynamického hydratačného krému už v súčastnosti chodí sama bez akejkoľvek pomoci.

osobná skúsenosť Vlasty Pavlíkovej, dnes oficiálne uzdravenej z boreliózy a onkológie

Zlatý riaditeľ Jozef Fila v závere prednášky poďakoval a odmenil zúčastenené riaditeľky p. Chynoradskú, p. Pavlíkovú, p. Horváthovú, p. Pišoftovú a p. Mitríkovú za aktivitu a dosiahnuté skvelé výsledky a poprial im veľa úspechov do ďalšieho pôsobenia.

Jozef Fila odmieňa p. Mitríkovú

Prednáška Jozefa Filu tak bola poslednou v Bratislave v ešte pôvodných priestoroch nadchádzajúceho distribučného centra, ktoré sa na dobu jedného mesiaca uzatvárajú. Počas uzávierky bude prebiehať kompletná prestavba, ktorá vyvrcholí slávostným oficiálnym otvorením 2. distribučného centra spoločnosti Dr. Nona v Bratislave v utorok 28. júna 2011.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *