Profesionáli v Senici

V piatok 03. mája 2011 sa v príťažlivých farebných priestoroch Pizzerie Maldini v Senici uskutočnila ďalšia z pravidelných mesačných prednášok spojených s ukážkou liečivej kozmetiky za hosťovania Zlatého riaditeľa spoločnosti Dr. Nona Jozefa Filu.

Jozef Fila prednášal Seničanom

Organizátorom Master Classu bol už tradične zohratý senický tím združený pod taktovkou Group Directora Ľudovíta Kúdelu. Sekundovali mu jeho blízki spolupracovníci úspešní Directori Mária Vépyová a Erik Pisarovič.

Group Director Ľudovít Kúdela

biolifting z rúk Mariky Vépyovej Spolu s Gold Directorom Jozefom Filom pripravili nezabudnuteľnú prednášku plnú zaujímavých informácií z oblasti zdravia a jeho prevencie, predstavili pôsobenie a účinky Archeabaktérie na ľudský organizmus, alkalický životný štýl a nezabudli ani na krásu vychádzajúcu spod rúk šikovnej Mariky Vépyovej pri tzv. Masterse.

Počas prednášky odzneli aj mnohé autentické skúsenosti zúčastnených s užívaním produkcie Dr. Nona. Okrem iného bolo spomenuté aj rýchle a bezbolestné hojenie popálenín, odstraňovanie bradavíc, či žalúdočné potiaže.

Gold Director Jozef Fila v úvode odmenil aktívnych senických spolupracovníkov a oficiálne privítal p. Zišeka medzi riaditeľmi spoločnosti Dr. Nona.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *