Atraktívna oslávenkyňa

Minulý týždeň oslávila Silver Directorka Danka Balážová z Bratislavy nádherné okrúhle jubileum. O tom v akej radostnej nálade oslavy prebiehali a čo všetko si na pozvaných hostiteľka pripravila už viac napísala Group Directorka Vlasta „Včielka“ Pavlíková.

atraktívna oslávenkyňa Danka Balážová s manželom

V stredu 20. júla 2011 sme v stredisku Dr. Nony v Petržalke prebiehala veľká oslava. Na úvod ocenila Strieborná riaditeľka Danka Balážová prácu najúspešnejších riaditeľov za mesiac jún. Novým Group Directorom sa stala Vlasta Pavlíková (alias Včielka)!

zľava: Majka Moravčíková, Gabika Žlebeková, Miro Baláž, Helen Horváthová a Vlastička Pavlíková

„Ocenená bola aj Group Directorka Helena Horváthová a Group Directorka Gabika Žlebeková, obe sú moje šikovné sponzorky. Ďalej si ocenenie vyslúžila aj Directorka Renáta Kozárová, Directori manželia Moravčíkovci z Komárna a noví riaditelia Rapčanovci z Pezinka. Riaditeľmi sa stali aj traja distribútori v mojom tíme – Štefan Jakubec, Anastázia Jakabovičová a jej syn Juraj, pod ktorými zapracovala veľmi úspešne Otka Balontayová. Ďakujem všetkým za ich skvelé výkony. Vďaka nim som sa stala tento mesiac Group Directorkou!“ dodáva nadšená Vlasta.

účastníci fantastickej oslavy (tí, ktorí sa zmestili do záberu)

Ale veľká oslava patrila najmä Danke.  Nielenže štyri roky úspešne pracuje, prezentuje a prednáša pre nás všetkých v Bratislave, Pezinku, Komárne, Dunajskej Strede i na Morave, ale stala sa spolu s manželom Mirkom aj zaslúžene Striebornou riaditeľkou. A teraz navyše oslávila svoje krásne jubileum! My Noňáci, sa za svoj vek nehanbíme, chválime sa ním, lebo vieme, prečo nestarneme, A tak môžeme verejne priznať vek aj u dámy, hoci sa to nepatrí. Danka oslávila čerstvú 50-tku a vyzerá úplne fantasticky a sviežo.

Danka Balážová Zaspievali sme jej „Živijó, …“ a podarovali veľký krík oranžových ruží s púčikmi, ktorých bolo vyše 50. Danka všetkých pohostila chutnou tortou (v tvare koša plného punčových marhuľ), z ktorej sa ušlo každému. Potom sa takmer do desiatej večera decentne popíjalo.

Mirko Baláž pred vstupom do miestnosti vyrobil bar so širokým výberom podľa každého chuti. Podávali sa aj skvelé pagáčiky a čokoládové špice, melón, jahody a ďalšie. Ale najmä sme sa všetci navzájom obohacovali skúsenosťami. Jedna z mnohých krásnych hodnôt, ktoré spolupráca v spoločnosti Dr. Nona prináša je ozdravenie seba a svojich blízkych, omladenie, krásu, finančnú prosperitu, duševno-duchovný osobnostný rast, radosť, spokojnosť a spolupatričnosť. A táto oslava bola jednou z jej prejavov.

Danke Balážovej prajeme k jej narodeninám veľa zdravia, šťastia, lásky, radosti, úspechov, pozitívnej energie a trpezlivosti na ceste k splneniu svojich snov!

Za reportáž a fotografie ďakujeme Group Directorke Vlaste Pavlíkovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *