Stretnutie západoslovenských lídrov

V stredu 27. júla 2011 sa v priestoroch zdravotného strediska bratislavskej Petržalky stretlo 15 lídrov spoločnosti Dr. Nona, aby sa zúčastnili motivačnej a marketingovej prednášky Gold Directora Jozefa Filu. Ten prijal pozvanie do Bratislavy od organizátorky akcie Silver Directorky Danky Balážovej.

Na stretnutie dorazili najúspešnejší pracujúci riaditelia zo západného Slovenska a blízkej Moravy. Viac o priebehu prednášky napísala v reportáži Group Directorka Vlasta „Včielka“ Pavlíková.

Jozef Fila gratuluje Danke Balážovej

Zlatý riaditeľ Jozef Fila otvoril prednášku poďakovaním Danke Balážovej za úspešný a aktívny tím pôsobiaci v Bratislave a k nedávnym narodeninám ju aj v mene priameho sponzora Master Directora Slavomíra Sekelského obdaroval darčekom v podobe nových šiat, ktorých premiéru Danka určila na príchod Dr. Nony na Slovensko.

marketingová prednáška západoslovenských lídrov spoločnosti Dr. Nona

Na samotný úvod prednášky predstavil Jozef Fila krátke video, ktorého hlavná výzva spočívala v slovách: „Maj svoj sen a nedaj si ho vziať! Ani keď Ťa budú chcieť presvedčiť o tom, že sa niečo nedá alebo to nefunguje!„. Po celý čas zdôrazňoval najmä silu vzájomnej kooperácie tímu.

Group Directorky Gabika Žlebeková a Vlasta Pavlíková

Vzápätí premietol prehľadné grafy obratov za jednotlivé mesiace, kvartály a taktiež porovnanie rokov 2010 a 2011. Bratislavská vetva dosiahla v uplynulých mesiacoch úžasné výsledky – trojnásobný nárast, tímový obrat dosiahol rekord a najvyššie priečky v tabuľke si za posledné mesiace striedavo držia: Alena Menšíková a Silvie Králová (tím alternatívnych liečiteľov z Moravy), manželia Mária a Oto Moravčíkovci z Komárna, čerstvá Group Directorka Vlasta Pavlíková, Group Directorka Gabriela Žlebeková, Group Directorka Helena Horváthová a v neposlednom rade aj Silver Directori manželia Dana a Miro Balážovci. Všetci vyššie spomenutí boli za svoje vynikajúce výsledky z rúk slovenského lídra Jozefa Filu aj s radosťou odmenení.

marketingová prednáška západoslovenských lídrov spoločnosti Dr. Nona

Celou marketingovou prednáškou sa niesol dôraz na vzťahy. Jozef Fila poukazoval na to, že najdôležitejšími na práci v sieťovom marketingu sú pochvala, motivácia, promo akcie a vzdelanie v oblasti rozvoja osobnosti a budovania siete. Veľmi podstatné je pracovať s ľuďmi a vedieť ich viesť, ísť im príkladom, mať dobré vzťahy v tíme, pochvalou ľudí posúvať dopredu, motivovať ich a predovšetkým byť k nim veľkorysý! Tajomstvo úspechu spočíva v schopnosti tretinu svojich príjmov reinvestovať do rozvoja svojej firmy, teda svojho tímu.

marketingová prednáška západoslovenských lídrov spoločnosti Dr. Nona

Jozef Fila taktiež predstavil aj všetky aktuálne a motivačné akcie spoločnosti Dr. Nona a podmienky zriadenia internetovej stránky a reklamy. Zdôraznil 2 základné nutnosti pre dosiahnutie úspechu – vytvoriť si klientelu (naučiť sa čo najefektívnejšie registrovať, oslovovať ľudí a pozývať na prednášku) a naučiť sa prednášať (odbúrať strach a získať prax). Poukázal na veľkú pomoc pri práci v možnosti využívania stránky www.zdravyanezavisly.sk, kde sa nachádzajú nielen všetky aktuálne informácie a oznamy spoločnosti Dr. Nona, ale taktiež aj skúsenosti distribútorov, zdravotné výsledky, dátumy prednášok a reportáže z celého Slovenska.

marketingová prednáška západoslovenských lídrov spoločnosti Dr. Nona

Záver trojhodinového školenia uzavrel prognózou na rok 2011 a 2012 – a to, že sa do popredia záujmu verejnosti dostáva problematika životného štýlu, wellness, anti-agingu, zdravého a alkalického životného trendu, omladenia, internetového obchodu, referenčného sieťového marketingu (MLM) a franšíz.

vytvorte si svoj vlastný Album túžob

Rozlúčil sa so slovami: „Všetci tí, ktorí to pochopia, otvoria sa a pôjdu za svojím snom. Mnohí tam už idú a úspešne! Tak si aj vy napíšte svoj sen, stanovte si cieľ a vykročte!

Za reportáž a fotografie ďakujeme Group Directorke Vlaste Pavlíkovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *