Prezentácie Dr. Nona v Prešove

Už viac než polroka sú v druhom najväčšom meste východného Slovenska pravidelne usporadúvané prednášky na tému zdravia, Archeabaktérie a potreby prevencie. Čajovňu Ephesus tak každý mesiac navštívia ľudia, ktorým predstava starostlivosti o ich vlastné zdravie nie je cudzia.

prednáša Slavomír Sekelský, Master Class v podaní Cecílie Heželovej a Ašky Kravčákovej (14. 09. 2011)

Organizátormi prednášok v Prešove sú slovenskí lídri spoločnosti Dr. Nona – Master Director Slavomír Sekelský a Gold Director Jozef Fila. Za pomoci svojich ďalších kolegov tak každý mesiac prinášajú aj do Prešova nové poznatky z oblasti prevencie zdravia, alkalického životného štýlu, úspešných výsledkov dosiahnutých produkciou Dr. Nona, ako aj pomoc pri riešení zdravotných problémov.

organizačný tím prednášok v Prešove (14. 09. 2011)

Prezentácie sú pravidelne obohacované aj o ukážku liečivého bioliftingu za pomoci aplikácie produktov Dr. Nona v podaní úspešných riaditeliek Ašky Kravčákovej z Bardejova a Cecílie Heželovej z Michaloviec. Svojou aktívnou účasťou sa do prednášok zapájajú aj ďalší úspešní riaditelia – Jana Kuzmová, Ľubomíra NovickáJozef Eštok, Milan Antol a už čochvíľa riaditeľka Jana Pitková.

Jana Pitková odmenená za splnenú promoakciu v mesiaci Júl, odmieňa Jozef Fila (17. 08. 2011)

Prednášky Dr. Nona v Prešove sú uskutočňované pravidelne raz mesačne. Viac informácií o najbližších termínoch prednášok v Prešove alebo v iných kútoch Slovenska nájdete TU.

Poďakovanie

„Poďakovanie patrí p. Vande Lelákovej za útulné a štýlové priestory čajovne Ephesus na Suchomlynskej 11 v Prešove. Mimochodom, ich čajíky sú skutočne vynikajúce!“

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *