Praktické školenie lídrov (1. školenie, 09/2011)

V pondelok 12. septembra 2011 odštartovala séria pravidelných mesačných stretnutí lídrov Dr. Nona v Košiciach. Na pláne sú tematické školenia zahŕňajúce rôzne oblasti práce lídra a zdokonaľovania jeho schopností. Úvodným stretnutím sprevádzal Master Director Slavomír Sekelský a Gold Director Jozef Fila.

prvé školenie lídrov svojho druhu v Košiciach

Hneď na úvod odmenili obaja vrchní lídri spoločnosti Dr. Nona svojich aktívnych spolupracovníkov za ich skvelé výkony a vynikajúce výsledky. (Viac vo fotogalérii)

Milan Antol (Prešov)

Úvodným školením pripomenul Slavomír Sekelský rozčlenenie jednotlivých kvadrantov podľa Cashflow kvadrantu Roberta Kiyosakiho a vysvetlil systém budovania kvadrantu M a I v spoločnostiach sieťového marketingu. Predstavil taktiež aj možnosti osobného a finančného rastu, ktoré tento typ práce a spoločnosť Dr. Nona umožňuje.

Master Director Slavomír Sekelský

Po prvej časti školenia nasledovala krátka prestávka, počas ktorej si zúčastnení v neviazanej debate medzi sebou navzájom odovzdávali poznatky a skúsenosti. K dispozícii mali tiež občerstvenie v podobe čaju Gonseen, celozrnnej špaldovej bábovky a chutných ovocných šalátov.

chutné občerstvenie

Po prestávke sa slova ujal Jozef Fila, ktorý na názornom príklade fáz letu lietadla vysvetlil silu referenčného marketingu a potrebu rozvoja siete každého distribútora.

Gold Director Jozef Fila

Vzápätí na to nadviazal a rozkreslil príklad, na ktorom popísal techniku promoakcií a motivácie vlastnej siete. Predstavil tiež niektoré z jeho konkrétnych overených spôsobov promovania siete.

Gold Director Jozef Fila

Školenie je určené len pre lídrov a možnosti účasti na ňom predchádza osobná pozvánka. Téma nasledujúceho školenia bude avizovaná vopred a upresnená na pozvánke.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *