Ako prebiehali prípravy..

Organizácia tak veľkého podujatia ako bolo certifikované školenie Dr. Nona v Bratislave si vyžaduje dlhodobú prípravu a spoluprácu tímu šikovných ľudí. Nahliadnite spolu s nami do zákulisných príprav príchodu Dr. Nony na Slovensko.

Piatok 07. októbra 2011, 14.00 hod.

Deň pred toľko očakávaným príchodom Dr. Nony zasadala už od skorého popoludnia v distribučnej centrále v Bratislave Rada lídrov Slovenska spolu so zástupcami spoločnosti Dr. Nona – Dmitrijom Bululukovom (EU) a Pavlom Cangárom (SR).

zasadnutie Rady lídrov SR v Bratislave

Okrem ďalších plánov do budúcna a dátumov spoločných prednášok sa venovali predovšetkým dolaďovaniu povinností súvisiacich so školením – dokončoval sa zasadací poriadok, kontrolovali certifikáty a vypisovali zlosovateľné lístky do osudia až do podvečerných hodín.

Sobota 08. októbra, 08. 00 hod.

Už skorého rána sa kompletná Rada lídrov SR spolu s pracovníkmi D.N.I. starala o výzdobu sály, kvety, občerstvenie, scenár a technickú podporu celého školenia.

inštalácia produktovej prezentácie

O výzdobu scény sa starali Eva Luhová, Sonja Mikolajová, Božena Kolesárová a Edita Dávidová.

.. a nosila sa kvetinová výzdoba sály

Kvetinovú výzdobu zabezpečovala spoločnosť D.N.I. a manželia Balážovci so svojim tímom.

moderátor Jozef Zetyák konzultuje scenár s režisérom podujatia Milanom Antolom

Moderátor Jozef Zetyák konzultuje scenár so zvukovou a technickou réžiou v podaní Milana Antola.

koordinátor celej akcie Jozef Fila

Nad celým priebehom a réžiou školenia dohliadal Jozef Fila.

porada tlmočníkov

Tlmočníci si prechádzajú podklady prezentácie.

posledné upresnenie pokynov

Posledné pokyny tesne pred otvorením dverí sály.

pripravené výherné šeky

Výherné šeky už pripravené.

ešte prázdna aula..

Takto vyzerala aula než bola ešte prázdna..

Poďakovanie:

Poďakovanie patrí predovšetkým Rade lídrov SR, všetkým pracovníkom spoločnosti Dr. Nona Slovensko (D.N.I.) a Pavlovi Cangárovi za niekoľko mesačnú svedomitú organizáciu, zabezpečenie sály, občerstvenia, kvetinovej výzdoby, techniky, promomateriálov a vstupeniek. A taktiež za pomoc a podporu zo strany Emílie Konečnej a Dmitrija Bululukova (D.N.I.-EU), pod ktorých záštitou školenie prebiehalo.

Veľké poďakovanie ďalej patrí Ive Friedmannovej, Sonji Mikolajovej, Božene Kolesárovej a Slavomírovi Sekelskému za prípravu lístkov do osudia, Danke a Mirovi Balážovcom za zabezpečenie kvetinovej výzdoby, Eve Luhovej a jej tímu za výzdobu scény, Edite Dávidovej za zabezpečenie hostesiek, Jozefovi Zetyákovi za moderovanie, Milanovi Antolovi za technickú réžiu, Kataríne Kosturskej za fotografovanie priebehu školenia a v neposlednom rade Jozefovi Filovi za scenár, koordináciu a réžiu celej akcie.

Ďakujeme patrí aj tlmočníkom Ľube Blaškovičovej a Markovi Vahovskému. A pomocným silám pri tlmočení – Ľudmile Potočňákovej, Ive Friedmannovej a Eve Luhovej.

Bez všetkých týchto ľudí a ďalších desiatok nadšených distribútorov, by sa nám to nepodarilo. Ďakujeme!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *