Nové produkty – vieme viac!

Už v auguste sme informovali o plánovaných novinkách v produkcii Dr. Nona. ktoré mali byť oficiálne predstavené počas medzinárodného školenia lídrov v Eilate koncom septembra 2011.

Len pred pár dňami sa z Izraela vrátil slovenskí líder Gold Director Jozef Fila a priniesol nám odtiaľ množstvo zaujímavých informácií, ako aj ukážky zatiaľ nikde nepredajných produktov. O ich uvedení na trh bude v čas informovať spoločnosť Dr. Nona.

Zubná pasta Shenseen Plus

Už čoskoro sa budeme môcť opäť tešiť na obľúbenú zubnú pastu Shenseen, ktorá na istý čas zmizla z ponuky spoločnosti Dr. Nona.  Zubná pasta sa predstaví v novom svetle – s ešte väčšmi vylepšenou formulou a v praktickejšom vytláčacom balení.

zubná pasta Shenseen Plus

Sweet Dakseen

V ponuke sa objaví aj druhá podoba tyčinky Dakseen. Okrem vylepšeného zloženia nás opojí aj sladkou chuťou lahodného čokoládového pomáčania.

Sweet Dakseen

Farebné rúže na pery

Pre ženy je určená táto ďalšia novinka – rúže na pery v troch farebných odtieňoch. Aj v tomto prípade platí to isté čo pri klasickej Pomáde na pery – obsahujú dvojnásobnú dávku Archeabaktérie.

rúže Dr. Nona

Sada parfumovaných obrúskov

Táto sada bude obsahovať 12 vlhčených obrúskov, ktoré bude možno použiť aj ako vzorkovník vôní. V sade sa nachádzajú po dva obrúsky z každej vône. A taktiež dosiaľ nikde neuvedená novinka – vôňa Fiona. Žeby nás v blízkej budúcnosti čakalo ďalšie prekvapenie v podobe nového parfému?

parfumované obrúsky

Soľ s príchuťou Manga a exotického ovocia

Predstavená bola aj nová Soľ z Mŕtveho mora s príchuťou. Podľa predbežných informácií zrejme nebude dostupná v samostatnom balení, ale iba ako súčasť promoakcií spoločnosti Dr. Nona.

Soľ s príchuťou Mango a exotické ovocie

Upozornenie

Uvedené informácie nepochádzajú z oficiálneho zdroja! Oficiálne informácie k produktom a k ich uvedeniu na trh vydá včas spoločnosť Dr. Nona International Ltd. Izrael!

Foto: Katharina K. pre zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *