Prednáškový cyklus na Morave

Koncom októbra 2011 absolvoval Gold Director Jozef Fila prednáškové turné po Morave. Myšlienku zdravia a prevencie sa tak podujal osobne šíriť aj v Čechách, kde momentálne silno mocnie náklonosť alternatívnych liečiteľov a ezoterikov k produktom Dr. Nona.

vysvetlenie princípov acidobázickej rovnováhy

Počas svojej cesty navštívil Brno, Drnovice pri Vyškove a spolu s Master Directorom Slavomírom Sekelským hosťovali aj na celodennom seminári vo Frydlante nad Ostravicí.

Brno (20. október 2011)

Osvetu o prevencii, zdraví a kráse so spoločnosťou Dr. Nona v Brne odprezentoval slovenský líder spoločnosti Dr. Nona Jozef Fila spolu s Directorkou Aškou Kravčákovou z Bardejova.

prednáška Brno

Tá na jednej z prítomných dám predviedla Master Class – ukážku liečebnej kozmetiky Dr. Nona, tzv. biolofting. Prítomným taktiež porozprávala aj o zložení a vlastnostiach kože a jedinečnosti až 98 percentnej vstrebateľnosti krémov Dr. Nona.

Aška Kravčáková

Jozef Fila ďalej vysvetlil potrebu prevencie a zodpovednosti za vlastné zdravie a na princípoch acidobázickej rovnováhy vysvetlil príčiny vzniku všetkých ochorení.

Drnovice pri Vyškove (21. október 2011)

Piatkovú podvečernú prezentáciu o zdraví, osvete a prevencii v Drnoviciach usporiadala distribútorka Viera Kosturská neformálne v kruhu svojich blízkych priateľov.

prednáška Drnovice

V uvoľnenej kamarátskej atmosfére sa tak mali možnosť dozvedieť viacero zaujímavých informácií z oblasti stravy, kombinácie potravín, účinkov Archeabaktérie a výsledkov dosiahnutých s výrobkami Dr. Nona.

Jozef Fila

Po skončení oficiálnej prednášky sa otvoril priestor na nezáväznú diskusiu, individuálne konzultácie a výmenu skúseností a informácií o jednotlivých výrobkoch Dr. Nona.

Frydlant nad Ostravicí (05. november 2011)

Začiatkom novembra sa vo Frydlante nad Ostravicí uskutočnil celodenný produktovo-marketingový vzdelávací seminár Dr. Nona. Organizátorsky ho zastrešovala Group Directorka Alena Menšíková.

Alena Menšíková

O Archeabaktérii, produktoch, výsledkoch a možnosti podnikania v spoločnosti Dr. Nona prišli na pozvanie porozprávať slovenskí lídri spoločnosti – Master Director Slavomír Sekelský a Gold Director Jozef Fila. Seminár sa stretol s mnohými pozitívnymi ohlasmi.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *