Praktické školenie lídrov (2. školenie, 11/2011)

V pondelok 7. novembra 2011 sa uskutočnilo v poradí už druhé školenie lídrov v Košiciach. Tentokrát sa tematicky zaoberalo otázkami sebamotivácieprekonávania prekážok a plánovanými nadchádzajúcimi firemnými novinkami z Izraela.

Jozef Fila

Školenie lídrov už tradične otvoril Gold Director Jozef Fila odmeňovaním najaktívnejších a najúspešnejších spolupracovníkov. V zápätí po ňom štafetu prebral Master Director Slavomír Sekelský, ktorý predstavil a ocenil svojich pracujúcich riaditeľov, následne podobne postupoval aj Group Director Jozef Čop.

manželia Kunecoví (Bardejov)

Ako prvý sa slova ujal Master Director Slavomír Sekelský, ktorý prítomným vysvetlil spôsoby a postupy ako zvládať a prekonávať námietky okolia. Poukázal na potrebu motivácie a systematickej a pravidelnej práce s ľuďmi a sieťou.

Slavomír Sekelský

Následne pokračoval Gold Director Jozef Fila čerstvými správami z Izraela. Prítomných 21 lídrov oboznámil s pripravovanými produktovými novinkami, informáciami zo zasadnutia Senátu a plánovanými zmenami v odmeňovaní v marketingu.

účastníci školenia

Po krátkej občerstvovacej pauze sa ďalej popredný slovenský líder venoval skladbe prednášky a obchodného rozhovoru – ich vzhľadu, obsahu a tvorbe bodovej osnovy. Poskytol taktiež aktuálne nové recepty na zozásadzovanie organizmu.

Jozef Fila

Školenie uzavrel predostretím a vysvetlením cesty k nezávislosti so spoločnosťou Dr. Nona. Zrekapituloval prvú časť marketingového plánu prezidenta spoločnosti Dr. Nona Michaela Shneersona.

Jozef Fila

Školenie je určené len pre lídrov a možnosti účasti na ňom predchádza osobná pozvánka. Téma nasledujúceho školenia bude avizovaná vopred a upresnená na pozvánke. Reportáž z prvého praktického školenia lídrov si môžete prečítať TU.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *