Natalia a Pawel Samarec školili v Čechách

Zlatí riaditelia z Poľska Natalia a Pawel Samarec hosťovali vo štvrtok 24. novembra 2011 vo Frýdku-Místku na Morave. Viedli tam popoludňajšie školenie zamerané na tému predstavenia produkcie Dr. Nona a podnikateľskej príležitosti.

Školenie Dr. Nona

Organizátorkou seminára bola domáca hostiteľka Group Directorka Alena Menšíková v spolupráci s vyššími sponzormi Silver Directormi Danou a Mirom Balážovcami. Prezentácie sa zúčastnila aj zástupkyňa spoločnosti Dr. Nona pre strednú Európu – Emília Konečná (na snímke hore v strede).

Školenie Dr. Nona

V prvej časti školenia sa Natalia Samarec, pôvodným povolaním zdravotná sestra, venovala konkrétnym účinkom produktov Dr. Nona, receptom a zásadám zostavovania zdravotných programov.

Natalia Samarec

Po krátkej prestávke ju vystriedal jej manžel Pawel Samarec s marketingovo-motivačnou prezentáciou pod názvom Status – Váš finančný nástroj. Prítomných oboznámil aj s pripravovanými zmenami a motivačnými odmenami v novom marketingovom pláne spoločnosti Dr. Nona.

Pawel Samarec

Natalia a Pawel Samarec sú stredoeurópskymi lídrami spoločnosti Dr. Nona pôvodom z Ukrajiny, pôsobiaci v Poľsku.  Sú členmi Senátu prezidenta Dr. Nona v Izraeli a v septembri 2011 boli menovaní prezidentom spoločnosti Vyslancami Dr. Nona pre celú Európu.

Foto: Jozef Fila

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *