Veľké líderské školenie v Bratislave

V stredu 30. novembra 2011 prebehlo v priestoroch bratislavského distribučného centra spoločnosti Dr. Nona školenie pod vedením Gold Directora Jozefa Filu.

školenie lídrov v Bratislave

Počas trojhodinového školenia prebralo takmer 50 zúčastnených riaditeľov kombinácie produktov zamerané na konkrétne zdravotné problémy, praktické alkalické „recepty“ na odkyselenie organizmu a stihlo sa aj odpovedať na najčastejšie kladené otázky klientov.

školenie lídrov v Bratislave

Hneď úvodom odmenil Jozef Fila tri najúspešnejšie dámy. Najlepšie výsledky v uplynulom kvartály dosiahli Group Directorky Vlasta Pavlíková a Mária Mitríková a Silver Directorka Dana Balážová (na snímke hore).

školenie lídrov v Bratislave

V druhej časti prednáškového popoludnia lídri dopodrobna prešli marketingovým plánom spoločnosti Dr. Nona a predstavili si aj plánované novinky a zmeny zo zasadnutia Senátu prezidenta z októbra 2011.

Jozef Fila

Na záver si slovo na pár minút vyžiadala Group Directorka Vlasta Pavlíková, ktorá touto cestou poďakovala a odmenila svojich spolupracovníkov, kolegov a vyšších sponzorov.

školenie lídrov v Bratislave

Viac z atmosféry a priebehu školenia lídrov v Bratislave nájdete vo fotogalérii. O pravidelných líderských školeniach v Košiciach si môžete prečítať tu – 1. školenie lídrov a 2. školenie lídrov.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *