Súťaž o najlepších spolupracovníkov roka

Spoločnosť Dr. Nona každoročne vyhlasuje Súťaž o najlepších spolupracovníkov roka. Odmenou pre víťazov po splnení podmienok je viac než týždňová luxusná dovolenka plne hradená spoločnosťou. Podmienky za minulý rok splnili 4 zástupcovia zo Slovenska a jeden z Čiech, a tak na dovolenku odlietajú..

Prečítajte si aj: Fotopozdravy z minuloročnej dovolenky Jurmala 2012

Prečítajte si aj: Správy z dovolenky Izrael 2011

Podmienky minuloročnej súťaže splnili Alena Menšíková z Frýdku-Místku /CZ/, Dana Balážová z Bratislavy a Jozef Čop, Slavomír Sekelský a Jozef Fila z Košíc. Už toto leto sa teda môžu tešiť na oddychovo-zážitkovú dovolenku v Izraeli v spoločnosti ďalších lídrov Dr. Nona z celého sveta a tiež osobnej účasti Dr. Nony a prezidenta spoločnosti Moshe Shneersona. Výhercom blahoželáme!

V lete 2013 si dovolenku v Izraelskom Eilate užijú (sprava zvrchu): Silver Director Slavomír Sekelský, Silver Director Dana Balážová, Gold Director Jozef Fila, Group Director Alena Menšíková a Group Director Jozef Čop.

Foto: GoogleSearch, archív zdravyanezavisly.sk

Podmienky súťaže Dovolenka 2014

Spoločnosť Dr. Nona International Ltd. pripravila  odmenu  pre svojich najlepších spolupracovníkov, ktorí za obdobie od 01. januára 2013 do 31. decembra 2013 splnia niektorú z nasledujúcich nominácií. Oficiálny dokument nájdete TU.
  • Najaktívnejší distribútor spoločnosti:
Tejto nominácie sa môže zúčastniť každý distribútor nezávisle na statuse. Víťazom sa stáva ten, ktorý za obdobie od 01. 01. 2013 – 31. 12. 2013 získa minimálne 55 000 skupinových bodov (GVU) so zúžením siete.
  • Najlepší vedúci štruktúry spoločnosti:
Tejto nominácie sa môžu zúčastniť distribútori so statusom  Master Director a vyššie. Sú tu dve možnosti:
1) Master Director, ktorý získa minimálne 6x tento status  a súčasne ani raz neklesne pod úroveň Group Director a získa minimálne 22 000 skupinových bodov (GVU) bez zúženia siete
2) Silver Director, ktorý minimálne 10x  dosiahne tento status a ani raz neklesne pod úroveň Master Director
  • Noví skupinoví riaditelia:
Distribútor, ktorý sa v priebehu roku stal minimálne 10x Group Directorom a získa aspoň 30 000 skupinových bodov (GVU) bez zúženia siete.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *