Dvojnásobná statusová riaditeľka!

Začiatkom augusta 2013 zamieril Ruby Director Slavomír Sekelský do hlavného mesta Slovenska hneď z dvoch dôvodov. Na strane jednej – absolvovať prednášku v Bratislave vrámci svojho pravidelného prednáškového turné a na strane druhej predovšetkým podporiť a oceniť svoj tím úspešne rastúcich aj stabilných lídrov v tomto regióne.

Oslavovať a odmieňať bolo koho! Prím hrali úspechy novej raketovej Leader Directorky Kvety Predmerskej za jej skvelý výkon v posledných mesiacoch, kedy v krátkom časovom období dosiahla hneď 2 nové riaditeľské statusy. A to 3x dosiahnutý status Group Directora, čo z nej činí oficiálne Stabilnú Skupinovú riaditeľku Dr. Nona a 1x status Leader Directora za mesiac jún.

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2013

Jedným z darov, ktoré si prevzala z rúk svojich vyšších sponzorov Dany a Mira Balážových bol roll-up s podobizňou Dr. Nony, po ktorom Kveta Predmerská už dlhšie túžila. Spoločnosť jej totiž bude robiť v jej salóne zdravia v Bratislave.

Nebola však jediná, kto za uplynulý kvartál dosiahol vynikajúcich výsledkov. Silver Directori Dana a Miro Balážovci obdržali z rúk vrchného sponzora Slavomíra Sekelského hodnotný dar za splnenie promoakcie stabilného kvartálneho GVU 2 000 bodov. K tomu im samozrejme všetkým srdečne blahoželáme!

Na dosiahnuté výsledky si následne zdravo pripili. Čakali ich vlastnoručne nachystané dobroty z kuchyne Dany Balážovej – ovocno-zeleninový smoothie nápoj, špaldová bábovka a šumivé vínko.. Nazdravie!

Za fotografie ďakujeme Ruby Directorovi Slavomírovi Sekelskému. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *