Vianočný večierok Dr. Nona 2013 v Košiciach

Iba týždeň pred Vianocami, v stredu 18. decembra 2013, sa v prednáškových priestoroch sídla spoločnosti Dr. Nona Slovensko v Košiciach uskutočnila dlhoočakávaná vianočná párty roka s podtitulom „možno príde aj Ježiško„. Tento rok to bol už jej štvrtý ročník. Večer však týmto nekončil. Tí najvytrvalejší sa neskôr presunuli na košické vianočné trhy.

Celý večierok sa niesol v znamení priateľstva, štedrosti odmien, dojatia a smiechu. Nechýbal ani stôl plný zdravých aj hriešnych pochúťok všetkého druhu, o ktorý svojou troškou prispela každá z prítomných dám. O vianočnú výzdobu sa postarali manželia Gabriela a Anton Kunecoví. Večerom sprevádzal hostiteľ Gold Director & Senator Jozef Fila.

V roli „Ježiška“ sa aj tento rok prestriedali viacerí lídri, aby tak z úprimnosti srdca poďakovali svojim priateľom a kolegom. Medzi nimi nechýbali ani Master Director Jozef Zetyák, Ruby Director Slavomír Sekelský, Group Directori Jozef Čop a Júlia Šoltésová, Gold Director Jozef Fila a ďalší.

Ako sme už v úvode načrtli, po tom, čo zo stolov všetko zmizlo, tí z nás, ktorí sa ešte neponáhľali domov sa presunuli ochutnať pečené gaštany a sladučkú medovinu na vysvietené košické vianočné trhy. Dokonalú vianočnú atmosféru tak dopĺňali vianočná jedlička, ľadové sochy a stánky plné voňavých maškŕt.

Viac fotografií nájdete na blogu v článku Vianočný večierok Dr. Nona 2013 v Košiciach alebo kliknite SEM.

Foto: Katharina Kosturska

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *