Oslavy 20. výročia Dr. Nona v Moskve

V polovici apríla 2014 vycestovala do Moskvy hŕstka Slovákov odhodlaných zažiť veľkolepé oslavy 20. výročia založenia spoločnosti Dr. Nona Intenational Ltd.. Tridsaťštyri lídrov zo Slovenska strávilo v hlavnom meste Ruska dokopy hneď niekoľko dní. Okrem nezabudnuteľnej celovečernej šou si tak mohli naplno vychutnať aj historické centrum mesta so všetkými jeho pamiatkami a symbolmi. Podrobnú fotogalériu vám prinášame na našom blogu.

Vo štvrtok 17. apríla 2014 popoludní sa v najväčšej moskovskej koncertnej sieni Crocus City Hall rozozvučali tóny hudby a na scénu vystúpili statusoví lídri, vlajky všetkých zúčastnených štátov a vzápätí aj samotní zakladatelia spoločnosti Dr. Nona – Nona Kuchina a Moshe Shneerson. Slávnostný večer sa tak mohol naplno začať. Šou program plný humoru, hudby, spomienok a darov sledovala priamo na mieste päť a pol tisícka ľudí z viac než 20 krajín sveta.

Bol to večer vďačnosti a ocenení. Naprázdno neobišlo ani osem Slovákov. Directorka Darina Vargová si domov odniesla novučičký iPad za pravidelne vysoký globálny objem bodov GVU, rovnako ako aj Group Directorka Anna Kravčáková, Group Directorka Gabriela Dereníková, Leader Directorka Kveta Predmerská a Master Director Jozef Zetyák za svoje statusové riaditeľské posty. Nový exkluzívny MacBook Pro s retina displejom si za svoju vynikajúcu prácu pre zmenu domov odniesli statusoví TOP-lídri Ruby Directorka Dana Balážová, Gold Director Slavomír Sekelský a Gold Director & Senator Jozef Fila.

Na blogu: Pozrite si aj fotogalériu slovenských lídrov na červenom koberci
a počas slávnostného večera.

V priebehu večera sa na scéne vystriedalo viacero hostí, gratulantov a množstvo najznámejších ruských interpretov. Čerešničkou na torte pre všetkých zahraničných, ale aj domácich hostí však bolo vystúpenie populárnej nemeckej skupiny 80-tych rokov Boney M. na čele so speváčkou Liz MitchellPodrobnú fotogalériu vám prinášame na našom blogu. 

Prezrite si aj ďalšie fotogalérie z osláv:

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *