Produkcia Dr. Nona: Halo Soupseen

Všetky živé tvory sú buď jednobunkové organizmy, alebo agregáty spojených buniek. Bunka je schopná živiť sa, rásť a rozmnožovať sa, preto môže viesť samostatný život. To je vidieť pri pestovaní bunkových štruktúr v skúmavke – bunky vylučené z rôznych tkanív a umiestnené v špeciálnom prostredí rastú a množia sa. Halo komplex obsahuje špeciálne výživné prostredie, a práve takýmto výživným prostredím je regeneračná polievka Halo Soupseen.

Rovnovážny antioxidačný komplex sa javí ako prirodzený program pre prevenciu mnohých chronických ochorení, vrátane onkologických. Vďaka polievke Halo Soupseen sa podarilo vytvoriť ideálne prostredie, v ktorom sa pôsobenie preparátov Dr. Nona mnohokrát zosilňuje. Halo Soupseen spolu s Halo Dakseenom, Halo Chocoseenom a Halo Gonseenom zabezpečujú plnú dávku minerálov, vitamínov a aminokyselín pre náš organizmus.

Širokospektrálne použitie Halo Soupseenu Dr. Nona:

Halo Soupseen je rýchle a zdravé riešenie vo chvíľach únavy. V dnešnej uponáhľanej dobe je čím ďalej zložitejšie udržať si energiu a vitalitu. Vďaka jedinečnej kombinácii vitamínov, minerálov a Halo Komplexu je polievka Halo Soupseen schopná dodať nášmu telu potrebné látky, vrátiť mu energiu a regenerovať organizmus. Jej príprava zaberie iba pár minút alebo ju možno pridávať do iných pokrmov, ako zdravú alternatívu koreniacich prípravkov, napr. do omáčok, polievok a šalátov.

Halo Soupseen je silný regenerátor a vitalizátor vnútorného prostredia počas choroby a rekonvalescencie. Výrazne podporuje imunitný systém, a preto je vhodný najmä v období viróz, pri zápaloch či chrípkach. V čase detoxikácie napomáha udržiavať pH organizmu v rovnováhe. Ide o chutný a osviežujúci zdroj minerálov, vitamínov a stopových prvkov, ktoré sa zmestia aj do peňaženky, a tak ich môžete mať neustále pri sebe. Halo Soupseen je tiež veľkou pomocou pre športovcov – rýchlo dodá chýbajúce vitálne látky po športovom výkone.

Je výborný pri jednodňových pôstoch (po vzore našich starých mám je dobré ich držať 1x do týždňa), kedy k záveru dňa dochádza k pocitu tzv. “hlaďáka”. Mnohí začínajúci túto časť pôstu zvládajú veľmi ťažko a Halo Soupseen je skvelý prostriedok, ako im to na úvod uľahčiť.

Halo Soupseen je mimoriadne vhodný na večer, ako “posledné jedlo” pred spaním. Nezaťažuje totiž tráviaci trakt a súčasne telo zásobí minerálmi, aby počas noci ľahšie zvládalo spracovávať toxíny z uplynulého dňa. Ráno ich tak ľahšie vylúči. Halo Soupseen patrí do trojkombinácie tzv. bunkovej výživy spoločnosti Dr. Nona. Odporúča sa čokoládový nápoj Halo Chocoseen na ráno, nutričná tyčinka Halo Dakseen v priebehu dňa a polievka Halo Soupseen na večer.

  • stimuluje imunitný systém
  • napomáha regenerácii organizmu pri ochoreniach a pri rekonvalescencii
  • dodáva telu potrebnú dávku vitamínov a minerálov
  • dodáva telu potrebné látky pri diétnom režime
  • stabilizuje funkcie tráviaceho systému (tenké a hrubé črevo)
  • vhodná pre celiatikov
  • užívať pri helicobactere (spolu s Ústnou vodou)
  • posilňuje organizmus pri strese a vyčerpaní
  • normalizuje metabolizmus
  • napomáha zvyšovať účinnosť akejkoľvek kúry produkcie Dr. Nona
  • pri problémoch s prostatou (urgentné močenie, časté močenie v noci)
  • po športovom výkone (rýchla regenerácia tela)
  • napomáha regenerácii organizmu pri ťažkých ochoreniach ako je rakovina, cukrovka, skleróza multiplex a ďalšie

Účinné zložky a vitamíny:

SÓJA je nezameniteľný dietetický produkt, pretože je veľmi dobre stráviteľná, pritom poskytuje organizmu rovnaké výživné látky, ako mäsové potraviny. Sója obsahuje až 70% bielkovín; podľa zloženia aminokyselín, vitamínov a minerálnych látok, potravinovými a energetickými hodnotami je podobná mäsovým produktom, ale neobsahuje cholesterol a má veľa liečivých vlastností, ktoré blahodárne pôsobia na náš organizmus. Používa sa k prevencii a liečeniu takých chorôb, ako sú cukrovka, arterioskleróza, ochorenie srdcovo-cievneho systému, žalúdočno-črevnému systému, onkologických ochorení atď.

VITAMÍNY A MINERÁLY svojou prítomnosťou zosilňujú antitoxické, protikŕčové a iné účinky fytodoplnkov na žalúdočno-črevný systém, na srdcovo-cievny a nervový systém. Vzrastá žlčopudný efekt, miznú dyskinézie žlčovodov, zlepšuje sa peristaltika čriev, trávenie, stimuluje sa fermentatívna činnosť, spevňujú sa srdcové svaly a cievne steny, zlepšuje sa tvorba krvi a krvný obeh. Vo výsledku aktívne podporujú nervový, močopudný, tráviaci systém, srdce, cievy a pokožku. Unikátnosť vzájomného pôsobenia vitamínov a minerálov sa prejavuje predovšetkým v jedinom komplexe, pretože tak sa lepšie vstrebávajú a vzájomne si pomáhajú.

RASTLINNÉ OLEJE, TOMATY, KORENIE sa používajú v regeneračnej polievke pre chuť, vôňu a vzhľad. Okrem toho, rastlinné oleje sú skvelým zdrojom nenasýtených mastných kyselín, ktoré sú nenahraditeľné v energetickej výmene a potrebné k prevencii mnohých chorôb alergického a infekčného pôvodu, neutralizujú a odvádzajú voľné radikály, podporujú imunitný systém, zúčastňujú sa na tukovej výmene.

KAKTUS znižuje únavu a dodáva silu a energiu, spevňuje a tonizuje telo. Urýchľuje látkovú výmenu a zefektívňuje prácu tráviaceho traktu. Znižuje úroveň lipidov (tukov) v krvi. Upravuje hladinu cukru. Kvety a pel’ z rastlín čel’ade kaktusovité vďaka obrovskému množstvu antioxidantov v tkanivách sú extrémne odolné voči veľkým dávkam žiarenia. Používajú sa hlavne pri hadích uhryznutiach, ochoreniach dýchacieho systému a krvácaní. Taktiež majú blahodarný vplyv na tráviaci trakt, pomáhajú pri bolestiach hlavy, bodavej bolesti očí, rýchlej únave a poruchách spánku spôsobených žiarením počítača.

VITAMÍN A sa podieľa na tvorbe očného farbiva, je nevyhnutný pre správny vývoj organizmu, posilňuje zuby, vlasy a nechty, pozitívne vplýva na pokožku, chráni ju pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a slnečným žiarením. Je tiež účinným antioxidantom, posilňuje imunitný systém, podporuje tvorbu kostného tkaniva, je výborným prostriedkom v boji s onkologickými ochoreniami a starnutím, znižuje riziko srdcovo-cievnych chorôb. Podporuje tvorbu pohlavných hormónov, nevyhnutný pre funkciu štítnej žľazy, nadobličiek a pečene.

VITAMÍN B2 sa podieľa na rastovom procese a látkovej premene bielkovín, tukov a uhľovodíkov, reguluje nervový systém, má veľký vplyv na zrak, vlasy a nechty. Nedostatok spôsobuje tvorbu lupín, poruchy spánku a závraty hlavy.

VITAMÍN B6 je nevyhnutný pre príjem a premenu bielkovín a tukov, podporuje tvorbu červených krviniek. Reguluje nervový systém, pomáha predchádzať zápalom kože, zuby a ďasná udržuje zdravé, podnecuje tvorbu inzulínu. Nedostatok spôsobuje dystrofické zmeny nervových, buniek, kože a čriev (podráždenie, zápaly kože, cievne a žalúdočné kŕče, stratu chuti do jedla, kŕče v končatinách).

VITAMÍN B12 sa podieľa na syntéze hemoglobínu a krvotvornom procese, má pozitívny účinok na nervový systém, dodáva energiu. Nedostatok spôsobuje blednutie alebo žltnutie kože a vypadávanie vlasov.

VITAMÍN C pomáha udržiavať zdravé zuby, kosti, svaly a obehovú sústavu. Priaznivo vplýva na rast a regeneráciu tkanív a hojenie rán. Je účinným antioxidantom. Reguluje hladinu cholesterolu v krvi, posilňuje imunitný systém. Je nevyhnutný pre správnu funkciu nervového systému. Podieľa sa na syntéze nadobličkových hormónov, zlepšuje činnosť pečene, upravuje sfarbenie kože. Predchádza chudokrvnosti, skorbutu, normalizuje priepustnosť ciev.

VITAMÍN D pozitívne vplýva na Iátkovú premenu, tvorbu kostí, proces prijímania fosforu a vápnika, zabezpečuje vstrebávanie týchto prvkov v črevách a ich transport do kostného tkaniva. Nedostatok tohto vitamínu rozpustného v tukoch spôsobuje degeneráciu kostí u detí (rachitída), u dospelých mäknutie kostí (osteomalácia).

VITAMÍN E posilňuje svalové tkanivo, má pozitívny vplyv na funkciu pohlavných žliaz, zabezpečuje hromadenie všetkých vitamínov rozpustných v tukoch vo vnútorných orgánoch. Chráni bunky pred poškodením, znižuje riziko embólie, posilňuje obehový systém. Je veľmi účinným a jedným z najdôležitejších antioxidantov. Má veľký vplyv na endokrinné žľazy – hypofýzu, nadobličky, štítnu žľazu. Nazýva sa tiež prokreačným vitamínom, keďže sa podieľa na tvorbe chromozómov. Predchádza arterioskleróze, kožným ochoreniam, sivému zákalu a rýchlemu starnutiu.

MANGÁN sa podieľa na premene bielkovín a energetických procesoch, aktivuje niektoré enzýmy, má vplyv na vstrebávanie vápnika a fosforu, pomáha pri získavaní energie z potravy a premene glukózy v organizme. Je nevyhnutný pre správny rast a vývoj, pre tvorbu prirodzených antivírusových činiteľov, ktorým je interferón, a pre optimálne využitie vitamínov C, E a vitamínov skupiny B.

ZINOK je minerál nevyhnutný pre vývoj kostí a regeneráciu tkanív, predchádza vypadávaniu vlasov a plešiveniu. Nevyhnutný pri premene uhľovodíkov, syntéze bielkovín a genetického materiálu, pre správnu funkciu prostaty, pri liečení rán a popálenín. Nedostatok u detí spôsobuje poruchy rastového procesu, objavujú sa hnisavé ochorenia kože, vypadávanie vlasov, vredy sliznice ústnej dutiny, na jazyku, ďasnách, okolo nechtov a spôsobuje poruchy vývinu pohlavných orgánov.

HALO KOMPLEX obsahuje sodík, mangán, zinok, magnézium, kálium, síru, chlór a mnoho iných prvkov. Pôsobí ako ochranca bunkových membrán poškodených voľnými radikálmi a tiež ako korektor poškodenia nukleinových štruktúr. Halo komplex tiež obsahuje Archeabaktériu, ktorá dokáže z dlhodobého hľadiska reštrukturalizovať poškodenú DNA. Zároveň spomaľuje proces skracovania telomér, ktoré sú zodpovednéza starnutie organizmu, tzv. anti-aging.

Recepty do kuchyne:

Do šálky horúcej vody zamiešať jedno vrecúško. Polievku Halo Soupseen neodporúčame zalievať vriacou vodou, nechajte radšej zovretú vodu 5 minút ochladiť. Počas prípravy môžete polievku dochutiť nastrúhanou mrkvou či inou zeleninou, zelenými vňaťami alebo ryžovými rezancami.

Súhrné informácie:

  • Halo Soupseen
  • cena: 30 €
  • členská cena po registrácii: 24 €
  • 25 vrecúšok

Materiál na stiahnutie:

Kliknite na položku a všetky informácie sa vám zobrazia v novom okne. Materiál k produktu stiahnete kliknutím cez pravé tlačítko myši a následne voľbou Uložiť ako.

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *