Produkcia Dr. Nona: Športová sada GOT4IT

Ďalšou limitovanou novinkou je sada vybraných kozmetických produktov značky Dr. Nona, určená predovšetkým milovníkom športu a aktívneho životného štýlu! Táto sada je ideálny pomocník pre každého. kto je po dlhom a namáhavom cvičení. Celú ju nájdete zabalenú v praktickej kozmetickej taštičke v modernom dizajne.


Sada obsahuje:

  • Dynamický hydratačný krém (50 ml)
  • Telové mlieko Solaris (100 ml)
  • Obklady z vody Mŕtveho mora (2 ks)
  • Deo obrúsky (4 ks)

Telové mlieko Solaris zvláčňuje pokožku celého tela, uvoľňuje unavené svaly po vyčerpávajúcom cvičení, stimuluje látkovou výmenu a má fantastické relaxačné účinky. Viac o ňom sa dočítate TU.

Dynamický hydratačný krém vyživuje a hydratuje pleť a rozohrieva ju pred začiatkom cvičenia alebo tréningu. Pomáha proti svalovým bolestiam a bolestiam hlavy. Upokojuje pokožku podráždenú nadmerným potením pri športovaní. Viac o ňom sa dočítate TU.

Vlhčené dezodoračné obrúsky slúžia na osvieženie a odstránenie nežiadúcich pachov. Napomáhajú k pocitu väčšej čistoty a sviežosti.

Obklady z vody Mŕtveho mora sú zasa vlhčené obrúsky s obsahom vody z Mŕtveho mora a sú ideálne v prípade akéhokoľvek ľahkého poškrabania, reznutia, prasklín kože alebo pre dezinfekciu ľahkých poranení spôsobených športom. Viac o ňom sa dočítate TU.

Foto: Zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *